Survivor Konuşalım Sunucuları Kimler? Nur Tuğba Algül ve İhsan Tarkan


Güncelleme: 4 Mart 2018 : 18:33
1

Survivor 2018’in başlaması ile Acun yarışma ile ilgili pek çok değişim ve yenilikler yaptığını söylemişti. Bu değişimlerden birisi de Survivor Konuşalım adında bir program oldu. Bu programla hedeflenen şey halkın görüşlerini ve yorumlarını daha çok ön plana çıkarmak ve yarışmada ki her yarışmacıya eşit düzeyde temsil edebilmek. Bu anlamda programın sunucuları da önemli. Survivor Konuşalım programının sunucuları Nur Tuğba Algül ve İhsan Tarkan şuan da Tv8 ekranlarında programı beraber sunmaktalar. Peki kim bu sunucular? Nur Tuğba Algül ve İhsan Tarkan kimdir?

Survivor Konuşalım Sunucuları Kimler? Nur Tuğba Algül ve İhsan Tarkan

Daha önce bildiğiniz gibi programı sunan isimlerden birisi olan Seda Akgül, programdaki tavırlarından dolayı çok eleştiri almış ve programdan ayrılmıştır. Yarışmacılara karşı eşit mesafe gösteremeyen Akgül, Survivor fanlarından ciddi bir tepki almıştı. Özellikle Adem hakkında hırsız ve Murat hakkında da ezik demiş ve tüm tepkileri üzerine çekmişti. Sosyal medyada yapılan bir kampanya ile programı yorum yağmuruna tutan fanlar en sonunda Seda Akgül’ü göndermeyi başardılar. Ayrıca Survivor Konuşalım isimli

Survivor Konuşalım Nur Tuğba Algül Kimdir?

Nur Tuğba Algül 1983 Mersin doğumludur. Türk sunucu olarak kariyerine devam eden Algül, Balıkesir Üniversitesi mezunu olan güzel sunucu Var mısın Yok musun yarışmasında Acun tarafındans keşfedilmiştir. Sunuculuk alanında dersler alan Nur Tuğba, Gülnur Feyman’dan özel dersler almıştır. Sektöre ilk haber spikerliği yaparak giriş yaptı. SkyTürk kanalında gece haberlerini sunmaya başladı. Daha sonra NTV’ye geçen Algül, burada da spikerliğe devam etti ve haber sundu.

Daha sonra Acun’un kanalı olan TV8 de çalışmaya başlayan Algül, burada Ütopya, Ütopya Panorama ve son olarak Survivor Konuşalım programlarını sunmaya başladı. Daha önce Hakan Hatipoğlu ile programı sunan güzel  sunucu, Hakan’ın 2018 Survivor All Star’ın kadrosuna girmesi ile İhsan Tarkan ile programı sunmaya başladı. Peki Tarkan İhsan Kimdir? İte Tarkan İhsan hakkında merak edilenler.

Survivor Konuşalım Tarkan İhsan Kimdir?

Ünlülerin spor hocası olarak bilinen İhsan Tarkan, 1980 Sakarya doğumludur. Marmara Üniversitesi Spor Akademisi mezunu olan İhsan Tarkan, Etiler’de spor merkezi işletmektedir. Var mısın Yok musun programıyla tanınırlığını arttıran İhsan yarışmadan 100.000 TL almıştır. Son iki kutusu kalan İhsan 500.000 TL lik kutu ile kendisi kutusu arasında kalmış ve 220.000 Tllik teklifi reddederek kendi kutusuna gitmiştir. Yarışma sonrasında Acun medyada çalışmaya başlayan İhsan Survivor Konuşalım’da yorumcu ve sunucu olarak yer almaktadır.

[kirmizitext]Survivor 2018 Panorama Sunucuları Kim? için tıklayınız[/kirmizitext]

Survivor Konuşalım Sunucuları İhsan Tarkan ve Nur Tuğba Algül Resimleri

Comments are closed.