Survivor Hilmicem Ve Mustafa Kemal Neden Tartıştı? Aralarında Ne Oldu?


Güncelleme: 18 Mayıs 2018 : 17:38
0

Ekranların en çok sevilen yarışma programı Survivor 2018’de heyecan giderek artıyor. Finale adım adım yaklaşırken takımlar arasında rekabette ve hırs da negatif etkilere yol açabiliyor. Dün akşam oynanan ödül oyunu sırasında yarışmanın fenomen ismi Hilmicem ve Mustafa Kemal arasında tartışmalar ve atışmalar yaşandı. Zamanla herkesin dahil olduğu Hilmicem ve Mustafa Kemal arasında neler yaşandı? Survivor Hilmicem ve Mustafa Kemal neden tartıştı?

Dün takımlar,  2. ödül oyununda iletişim ödülü için mücadele verdi.  Kazanan takım, arkadaşlarıyla telefonda konuşma şansı yakalayacak ve özlem giderecekti. İletişim ödüllerine daha çok asılan ve varını yoğunu ortaya koyan yarışmacılar haliyle daha hassas ve gergin olabiliyorlar. Hilmicem ve Mustafa Kemal arasında da bu gerginlik tartışmaya dönüştü.

Mustafa Kemal ödül oyunu sonrasında parkuru tamamlayıp arkadaşlarının yanına giderken Hilmicem’e küfür ediyor. Hilmicem, Mustafa Kemal’in küfür ettiğini duyunca çok sinirleniyor ve üzerine yürüyor. Böylece tartışma daha da kızışıyor. Daha önce hiç bu kadar sinirli ve öfkeli görmediğimiz Hilmicem’in Mustafa Kemal’in sözlerine çok takıldığını anlıyoruz. Çünkü daha önce defalarda Survivor’a katılan fakat hiç bir zaman kavga ve tartışmaya dahil olmayan Hilmicem öfkeden deliye döndü.

Survivor 2018’in belkide en çok dikkat çeken kavgası  17 mayıs akşamı Hilmicem ve Mustafa Kemal arasında yaşandı. İkilinin tartışması dışarıdan müdahale olmasaydı kavgaya kadar gidebilirdi. Ve Hilmicem ve Mustafa Kemal kavgasında kesinlikle haksız tarafın Mustafa Kemal olduğunu söyleyebiliriz.

Bunu sonrasında Survivor Ekstra ve Panorma oturumlarında program yorumcuları da destekledi. Mustafa Kemal’in küfür etmesini herkes yanlış bir davranış olarak gördüğünü dile getirdi.

Survivor Hilmicem ve Mustafa Kemal neden tartıştı? Aralarında ne oldu? Haklı taraf kim? Soruları daha uzun süre konuşulacak. Kavganın yankıları ilerleyen bölümlerde de yankısını sürdürecek.