Survivor Enternasyonal Oyunu Nedir? Enternasyonal Oyununu Kim Kazandı?


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 15:32
0

Survivor 2018 her hafta yeni sürprizleriyle izleyenleri heyecanlandırmayı başarıyor. Ada konseyinde yaptığı açıklamalarla Survivor’a yeni bir soluk getiren Acun Ilıcalı, Enternasyonal oyun isimli yeni macerasını yarışmacılara açıkladı. Bundan sonra Survivor’da ödül ve dokunulmazlık oyunlarının yanı sıra Enternasyonal oyunu oynanacak. Peki Enternasyonal oyunu nedir? Survivor 2018 Enternasyonal oyununu kim kazandı? İşte konuyla ilgili tüm detaylar…


Survivor 5 Mart 2018 Pazartesi Kim Elendi?


Survivor enternasyonal oyununun içeriği formatı ve nasıl olduğu hakkında açıklamalar 4 mart pazar gecesi ada konseyinde Acun Ilıcalı tarafından yapıldı. Her hafta takım ayrımı yapılmaksızın tüm yarışmacılar sembol oyunu oynayacak. Ve yarışın sonunda en başarılı bir erkek ve kadın oyuncu belirlenecek. Seçilen yarışmacılar Romanya ve Yunanistan takımlarının en iyi iki yarışmacısıyla karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmada üst üste 3 galibiyet kazanan yarışmacının ailesi Dominic’e gelecek. Ve bu isimler arasında yapılacak final yarışında galibiyeti göğüsleyen  isme 250.000 liralık para ödülü verilecek.

Survivor 2018 ilk enternasyonal oyunu 5 mart pazartesi yani bugün oynanacak. Survivor 2018 ilk enternasyonal oyununda yarışacak isimler istatistiksel verilerle bugüne kadar en iyi performansı sergileyen Damla ve Ümit Karan olacak. Ümit Karan ve Damla Romanya takımının en iyi iki ismi Giania Kirita ve Larisa ile mücadele verecek. Yunanistan takımının en iyileri ise Katerina Dalaka ve Ilias Gotsis olarak açıklandı. Damla Can ve Ümit Karan’ın 5 mart pazartesi oynayacağı enternasyonal oyununda Yunan rakipleri bu isimler olacak. Romanya takımının en iyi erkek yarışmacısı olarak seçilen Kirita’yı, Turabi ile yaşanan gerginlikten ötürü yakından tanıyoruz. Ümit Karan’ın Kirita ile vereceği kıyasıya mücadele izleyenleri ekrana kilitleyecek. Survivor 2018 enternasyonal oyununu kim kazandı sorusu sorgulanmaya devam edecek.

Survivor 2018’de 4. haftayı geride bırakırken yine adaya veda eden isim gönüllüler takımından oldu. 3 hafta üst üste dokunulmazlık oyununu kaybederek eleme heyecanını yaşamak zorunda kalan gönüllüler takımı oldukça zor günler geçiriyor. Üstelik kaybettikleri ödül oyunlarını hiç saymıyoruz. Bu yenilgilerin gönüllüler takımının güçsüzlüklerinden yada yeteneksizliklerinden kaynaklandıklarını söylemek doğru olmaz. Bunun tek nedeni Survivor Allstar takımının tecrübeli olmasından dolayı olduğunu düşünüyoruz. Çünkü Allstar takımı içerisinde yarışmaya Merve, Turabi ve Hilmi Cem gibi 3 kez üst üste katılmış tecrübeli isimler alıyor.

Son oynanan dokunulmazlık oyununu 10-6 lık bir skorla kaybeden gönüllüler takımı izleyenleri yine şaşırtmadı. Ama izleyen herkese “pes” dedirtti. Gönüllüler takımı umarız kısa sürede kendini toparlar ve Survivor 2018’de kıran kırana bir mücadele izleriz. Aksi taktirde haftalardır All Star takımının şovunu izliyoruz.

Survivor 2018’e yeni bir heyecan katan Enternasyonal oyun ise herkes tarafından heyecanla bekleniyor. Programın tutkunları Survivor enternasyonal oyunu nedir? Survivor 2018 enternasyonal oyununu kim kazandı? sorularına yanıt ararken detaylı bilgileri sizler için paylaştık. Ülkemizin farklı bir ülkeyle yaptığı yarışları milli maç ruhuyla izlediğimiz için Survivor enternasyonal oyununu da aynı heyecanla izleyeceğiz. Takımın cinsiyetin yada kişinin hiç bir önemi yok. Türkiye-Romanya & Türkiye -Yunanistan var. Survivor 2018 enternasyonal oyununu kızlardan Yunanistan, erkeklerden Ümit Karan kazandı. 

Bunun en iyi örneğini cumartesi akşamı oynanan Türkiye-Romanya karşılaşmasında izledik. Türkiye-Romanya rövanş maçını izlerken ülke olarak ekrana kilitlendik. Survivor enternasyonal oyunu da hepimizde aynı etkiyi oluşturacak.

Survivor 2018 enternasyonal oyununu kim kazanacak? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

Survvior 2018 5 mart enternasyonal oyununu kim kazanacak?