Survivor 8 Mart 2018 Ödül Oyununu Kim Kazandı?


Güncelleme: 8 Mart 2018 : 22:07
1

Hırs, güç ve azmin savaşı Survivor 2018 tüm heyecanıyla devam ediyor. Bir ekran klasiği haline gelen, 2 evden mutlaka birinde izlenen Survivor 2018 reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Allstar ve Gönüllüler arasında gerçekleşen kıran kırana mücadeleler seyirciyi ekrana bağlamayı başarıyor. Survivor 2018 8 mart oynanan ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor 8 mart salı gerçekleşen ödül oyununu gönüllüler mi Allstar mı kazandı? 

Survivor 8 mart  ödül oyunu Allstar takımının hızlı çıkışıyla başladı. Nagihan ve Sema’nın üstün performansı Gönüllüler takımı kızlarını ezip geçerken skor 7-3 oldu. İki takım da ödülü kazanmayı çok istiyor. İki takımda kazanmak için her şeyini ortaya koyuyor. 8 mart ödül oyununu kazanan takım bulgur ve yağın sahibi olacak. Ödül iki takım içinde çok önemli. Survivor 8 mart ödül oyununda gönüllüler takımında Melih’in yarışlardaki performansı oldukça iyiydi. Turabi ile yaptığı yarışları dahi kazanarak takımına sayıyı getirmeyi başardı. Kıran kırana bir mücadelenin ardından Survivor 8 mart ödül oyununu kim kazandı?

Survivor’da dün oynanan ödül oyunu yine heyecan dolu anlar yaşattı. Ödül için her şeyini ortaya koyan iki takım ödülün sahibi olabilmek için kıyasıya mücadele verdi. İletişim ödülü için karşı karşıya gelen oyunda kazanan takım yine Allstar oldu. Üst üste 8 oyun kaybeden Gönüllüler takımı ise büyük bir yıkım yaşadı. Özellikle oyun sonunda Ümit Karan’ın yaptığı açıklama Gönüllüler takımını oldukça üzdü. Ümit Karan karşılarında daha güçlü bir takım görmek istediklerini ve çetin bir mücadele vermek istediklerini söyleyince Gönüllüler takımı duydukları karşısında neye uğradıklarını şaşırdı.

Aslında oyunun başında iki takımda oldukça iyiydi. Gönüllüler takımı parkurlarda hızlı gelmeyi başardı fakat atışlarda aynı başarıyı gösteremediği için yenilgiyi bir kez daha tattı. Gönüllüler takımı bu güne kadar Survivor tarihinin üst üste en fazla yenilgi yaşayan takımı olarak tarihe geçti. Fakat bunun sebebi kesinlikle Gönüllüler takımının güçsüzlüğünden kaynaklanmıyor. Allstar takımının tecrübesinden kaynaklanıyor. Parkurların hepsine önceden aşina olan Allstar takımı tüm oyunları rahatlıkla kazanıyor.

Ayrıca dün adaya veda eden isim Melih, İpek ve Emre arasından halk oylamasında en düşük oyu alarak Emre oldu. Survivor’a sonradan dahil olan Emre adaya ve hayallerine erken veda etmek zorunda kaldı. Ayrılık konuşmasıyla hem arkadaşlarını hem de izleyenleri oldukça duygulandırdı. Her hafta eksilerek yoluna devam eden Gönüllüler takımı Survivor 8 mart ödül oyununu kazanacak mı? Artık açlık sınırında olan ve güçlerini iyice kaybeden gönüllüler takımının kazanmaktan başka çaresi yok.

Survivor 8 mart 2018 oynanan ödül oyununu yine Allstar takımı kazanacak. Survivor 2018 her yıl izlediğimizden daha heyecanlı ve sürprizlerle dolu bir sezon geçiriyor. Acun Ilıcalı, bundan sonra her hafta enternasyonal oyunu oynanacağını açıklamıştı. İlki bu akşam oynanan oyunda kadınlardan kazanan Yunanistan olurken erkeklerden Ümit Karan bize birincilik sevincini tattırdı.

Survivor 8 mart ödül oyununu kim kazanacak sorusuna gelince; Survivor 8 mart salı oynanan ödül oyununu yine %80 Allstar takımı kazanacak. 

https://www.youtube.com/watch?v=oUy1fh3Pf2c

Comments are closed.