Survivor 8 Haziran 92. Bölümde Sakatlık! Turabi Sakatlandı mı? Durumu Nasıl?


Güncelleme: 8 Haziran 2018 : 11:51
0

Tv8’in sevilen yarışma programı survivor 2018’in 8 haziranda ekranlara gelecek olan 92. bölüm fragmanı yayınlandı. Oldukça zor birp arkurda yarışacak olan yarışmacıları için sakatlık riski ise yüksek. Fragmandan da anlaşılacağı gibi Turabi parkurda çok kötü bir şekilde düşüyor ve acı içinde yerde kıvranıyor. Survivor 8 Haziran 92. Bölümde Turabi Sakatlandı mı? Durumu Nasıl? Oyundan çıkacak mı?

Turabi parkurda yarışırken bir anda ayağı fileye takılır ve yere çok kötü düşer. O sırada yarışmacı arkadaşları hemen turabi’nin yanına giderler. Metin Kuş müdahele için direk Turabi’nin yanına gider. Herkesi korkutan bu olay sonrası Turabi acı içerisinde yerde bir süre kıvrandı. Turabi’nin durumu nasıl?

Bildiğiniz gibi Turabi’nin sağlam bir bünyesi var. Bu şekilde düşüşlerde çok fazla sakatlık yaşiayacağını düşünmüyoruz. Tabi ters bir hareket olmadığı sürece Turabi bünyesi sağlam, güçlü bir yarışmacı. Bu anlamda çok büyük bir sakatlığı olduğunu düşünmüyoruz. Sakatlığın yaşandığı fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

[kirmizitext]Survivor 2018 8 Haziran Ödül Oyunu Kim Kazandı? Ödüller Ne? için tıklayınız[/kirmizitext]