Survivor 8 Haziran 2017 Perşembe ödül oyununu kim kazandı?


Güncelleme: 8 Haziran 2017 : 22:06
0

Survivor 8 Haziran ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor 8 Haziran ödül ne? Survivor 8 Haziran 2017 oyununun kazananı kim oldu?

Survivor’da 8 Haziran Perşembe akşamı büyük bir mücadele yaşandı. Önceki gün oynanan iletişim ödülünü kaybeden gönüllüler ödüle büyük bir hırsla gitmek istedi. Bu hırs Berna’nın parkurda yuvarlanarak düşmesine de neden oldu. Canını dişine takan gönüllüler takımı ödüle kavuşmak için oldukça büyük bir çaba saf etti.

Ünlüler takımında Serhat ve Adem’in yanı sıra İlhan da oyunlarda yer almaya başladı. İlhan, uzun süredir sakatlığı nedeniyle oyunlardan uzak kalmıştı. Ancak doktor Metin Kuş’un izniyle 8 Haziran 2017’de yayınlanan ödül oyununda oynadı.

Survivor 2017, 3 kişi kalan gönüllüler takımı ile 5 kişi olan ünlüler takımı arasındaki büyük mücadeleyi gözler önüne sererken 8 Haziran akşamı yapılan ödül oyununa Sabriye ve Berna arasında yaşanan gerilim de damgasını vurdu. Uzun süredir aralarında anlaşmazlık süren Sabriye ve Berna oyun hırsı ile birbirlerine daha çok laf atmaya başladı.

8 Haziran Perşembe akşamı yapılan ödül oyununa ünlülerin başarısı damgasını vururken gönüllüler de oyunu bırakmadı. Önceki günkü iletişim ödülünü alamamanın hırsını ödüle yansıttılar. Atışlarda önde gelemeseler bile atışı çözen gönüllüler takımı ödüla daha yakın duruyor.

Kazanan takım, adada jakuzi, kuaför, sushi, patates kızartması, klima gibi birçok ödülün de sahibi olmuş olacak.