Survivor 7 Nisan 2018 Cumartesi Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı?


Güncelleme: 7 Nisan 2018 : 02:19
0

Survivor 2018 7 nisan yine oldukça önemli bir dokunulmazlık oyunu izleyenleri bekliyor. Bilindiği üzere yeni takımlarla ilk kez oynanacak dokunulmazlık oyunu iki takım içinde büyük önem taşıyor. Yine zorlu bir parkurda kıran kırana bir mücadele sonucunda kaybeden takımdan bir kişi adaya veda edecek.

Survivor 2018’de yeni takımların ilk dokunulmazlık oyunu 7 nisan cumartesi oynanacak. Önceki yıllarda olduğu gibi artık her hafta iki dokunulmazlık oyunu oynanmasına karar verildi.  Kaybeden takımların ortak kararıyla eleme adayları belirlenecek. Hafta boyunca yine gönüllüler takımının yenilgilerine şahit olduk. Sıra dokunulmazlık oyunlarına geldiğinde önemi daha da artıyor. Çünkü yarışın sonunda hem büyük ödül var hemde birinciliğin vermiş olduğu gurur. Tabi ki bütün yarışmacılar buraya kazanmak için geldi. Ve özellikle dokunulmazlık oyunlarında ellerinden geleninin fazlasını yapıyorlar. Şimdi herkesin gözü Survivor 2018 7 nisan oynanacak dokunulmazlık oyununda.

Survivor 2018’de 5-6 nisan oynanan 4 ödül oyununu da ünlüler takımının kazanması yine izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. Parkur yarışlarının dışında anlat bakalım oyununu dahi gönüllülerin kazanamaması gerçekten büyük fiyaskoydu.

Survivor 2018 5 nisandan itibaren oynanan ödül oyunları iki takımda için de çok önemliydi. Özellikle Hilmicem’in gönüllüler takımına geçmesiyle başarı istatistiği yüzde yüz düştü. Neredeyse hiç bir oyunu kazanamayan Hilmicem 7 nisan dokunulmazlık oyununda nasıl bir performans sergileyecek? Daha önce gönüllüler takımında yarışan Mustafa Kemal’in ise çıktığı 6 oyunu da kazanması herkesi şaşırttı. Gönüllüler takımı açlık çekmeye devam ediyor. Hilmicem, Damla ve Yiğit’in gelmesi gönüllüler takımında hiç bir şey değiştirmedi.

Survivor 7 nisan cumartesi oynanan dokunulmazlık oyununu yine ünlüler takımının kazanacağını hem sağlam kaynaklardan hemde hafta boyunca sergiledikleri başarıdan  yola çıkarak söyleyebiliriz. Dokunulmazlık oyunu sonrasında kaybeden takım bireysel dokunulmazlık oyunu için yerlerini alacak. 7 nisan dokunulmazlık oyunu öncesinde takımlar konforlu ada ödülü için karşı karşıya gelecek. Hakan Hatipoğlu’nun açıklamalarına göre gönüllüler takımı önce konforlu ada ödünü kazanıp ünlüler takımının rahatını bozacak sonra dokunulmazlık oyununu kazanıp rahatlarını bozacak. Bakalım survivor 7 nisan cumartesi dokunulmazlık oyunu kim kazanacak? 

Survivor 7 nisan dokunulmazlık oyunu bizim tahmin ettiğimiz gibi sonuçlanırsa; Gönüllüler takımı eğer bireysel dokunulmazlığı kazanamazsa mutlaka Cumali’yi yazacaktır. Ayrıca gönüllüler takımının Anıl düşmanlığı devam etmekte. Sürpriz bir kararla adadan göndermek istedikleri isim Anıl da olabilir.

Survivor 2018  7 nisan cumartesi ödül oyunu yine heyecanlı ve aksiyonlu sahneleri izleyenlerle buluşturacak. Sizler adadan kimin gitmesini istiyorsunuz?