Survivor 5 Mart 2018 Pazartesi Kim Elendi?


Güncelleme: 6 Mart 2018 : 00:16
1

Survivor 2018’de 4 Mart pazar akşamı yeni bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Denge tahtasında ellerindeki sopa ile birbirlerini iterek suya düşürmeye çalışan yarışmacılar mücadelelerinin yanı sıra komik durumlar da yaşadı. Şimdi dokunulmazlık oyunu sonucunda Survivor 2018 5 mart pazartesi kim elenecek sorusu yanıt arıyor.

Kuvvet ve dengenin yarıştığı oyunda dokunulmazlık için büyük bir yarış sergilendi. Sopaların ucunda yumuşak darbeler için sünger kullanılmış olsa da kafaya gelen darbeler ihtar sayıldı. Bu nedenle Nihat Doğan ve Ümit Karan iki sayıyı gönüllüler takımına vermiş oldu. Survivor 2018 4 mart akşamı oynanan dokunulmazlık oyunu yine Allstar takımına avantaj sağladı. All star takımında yer alan tüm yarışmacılar daha önce aynı parkurda mücadele verdikleri için bu konuda tecrübeliler. Oyuna hızlı bir başlangıç yapan All Star takımı aradaki farkı kolaylıkla açtı.

Dokunulmazlık öncesinde oynanan ödül oyununu da kazanan All star takımı dokunulmazlık oyununa daha motive bir şekilde çıktılar. Fakat Acun Ilıcalı’nın son iki haftadır seçtiği dokunulmazlık oyunları oldukça sıradan. Bu tarz sadece denge gerektiren oyunların yerine, güzün dengenin ve hızın aynı anda kullanıldığı spesifik parkurlar dokunulmazlık için daha doğru olurdu.

Nagihan’ın üstün bir performans sergilediği denge oyununda all star takımı 6-1 önde giderken birden gerilemeye başladı. Gönüllüler allstarı yakalasa da öne geçmeyi başaramadı.  Oyun sırasında All Star takımı defalarca ihtar almasına rağmen gönüllüler bir dokunulmazlık oyununu daha kaybetti. Ümit Karan’ın aldığı son sayıyla All Star takımı eleme heyecanını yaşamaktan kurtuldu. Gönüllüler takımı ise 3. hafta da dokunulmazlık oyununu kaybetmenin verdiği moral bozukluğu ile bireysel dokunulmazlık oyununu oynamak üzere oyun alanında yerlerini aldı.

İlk iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönüllüler takımı yine aralarından bir isme veda edecek. Survivor 2018 5 mart pazartesi kim elenecek? İzleyenler her hafta aynı heyecanın yaşandığı Survivor 2018 5 mart kim elenecek sorusuna yanıt aradı. Bireysel dokunulmazlık oyunununda finale Nevin ve Cumali kalırken kazanan kısa bir süre farkıyla Cumali oldu. Dokunulmazlık kolyesini kazanan Cumali eleme potası için isim vermeye hak kazandı. Haftalardır eleme potasında mutlaka ismi çıkan Cumali bu hafta klişeyi bozdu ve eleme potasına bir isim dahil etti. Cumali geçen hafta kendisinin ismini veren Melih’i eleme potasına dahil etti.

Ada konseyinde en çok oyu alarak eleme potasına giren 3 kişiden biri İpek oldu. Diğer taraftan haftanın en iyisi seçilen Anıl ise Emre’nin adını vererek eleme adaylarını tamamladı. İpek, Melih ve Emre’nin eleme adayı olduğu konseyde adaylar duygusal konuşmalarla halktan desteklerini istedi. Survivor 5 Mart 2018 kim elenecek sorusunun yanıtına gelince adaya veda eden isim halk oylamasında en düşün oyu alarak Emre olacak.

Sizler 5 mart survivor eleme adayları içerisinden kimin adaya veda etmesini istiyorsunuz? Sizin favoriniz kim?

 

Comments are closed.