Survivor 5 Haziran Pazartesi Var mı Yok mu? Neden Yok? Yayınlanmayacak mı?


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 13:00
4

Survivor Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı olmaya devam ediyor. Programın 5 Haziran pazartesi ekranlarda olmaması programın fanları tarafından merak edildi. Akıllarda Survivor 5 Haziran Var mı Yok mu? Neden Yok? Yayınlanmayacak mı? sorusunu getirdi.

Sevilen yarışma programı Survivor’ın yayın akışında ara ara meydana gelen değişikliler izleyiciler tarafından tepki ile karşılanmakta. Acun’un bunu bazen sıkça yaptığı oluyor. Bazen haftada 5 gün yayınlanan program an geliyor haftanın 6 günü yayınlanmaya başlıyor. Bazende, ki son 2-3 haftadır olduğu gibi, haftanın 7 günü yayınlanmaya başlıyor.

Tabi bu durumda izleyicilerden tepki almaya başlıyor. Örneğin Survivor 5 Haziran Var mı Yok mu? Neden Yok? gibi sorular kafaları karıştırmaya yetiyor. Bilindiği gibi Survivor uzun zamandır Acun’un organizasyonu ve yapımcılığında ekranlara geliyor. Ve bu program için Acun’un ciddi miktarlarda para harcadığı biliniyor. Hal böyle olunca programın yayın akışının anlık değişmesi ve reytinglerde üst sıralarda olması Acun için önemli.

Bazen maddi sebeplerle meydana gelen değişiklikler bazende diğer programlar nedeni ile olabiliyor. 5 haziran pazartesi günü Survivor’un yayınlanıp yayınlanmayacağı konusu ise milli maç nedeni ile gündeme gelmiştir. Survivor 5 Haziran Var mı Yok mu? Neden Yok?

TV 8’in reyting rekortmeni yarışması Survivor Pazartesi günü 20.45’te oynanacak Türkiye – Makedonya dostluk maçından dolayı ekrana gelmeyecek. Program 22:30 ekranlarda olacak. Tekrar edelim. Sevilen yarışma Milli Maç nedeni ile 5 Haziran Pazartesi günü saat 22:30’da ekranlarda olacak.

 

 

Survivor 2017 4 Haziran 2017 Pazar Kim Elendi? <<<Tıkla

 

Survivor 2017 Tüm Bilgiler-Kim Elendi-Kim Kazandı? <<<Tıkla

 

4 YORUMLAR

Comments are closed.