Survivor 29 Mayıs 2017 Ogeday’ın Durumu Ciddi mi? Yarışmadan Ayrılacak mı?


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 15:16
3

Survivor 2017 yarışmasının iddialı isimlerinden Ogeday dokunulmazlık oyununda ciddi bir sakatlık geçirdi. Yarışmacı parkurda yükseklikten aşağı atlarken sağ kaburgasını çok kötü bir şekilde çarptı. Ogeday’ın Durumu Ciddi mi? Yarışmadan Ayrılacak mı?

Ogeday yarışmanında verdiği heyecanla parkuru hızlı geçmek isterken kamburgasını çarptı. Acı içinde yere yığılan Ogeday uzun süre yerde kıvrandı. Hemen doktorun müdahale ettiği Ogeday, kaburgasında herhangi bir kırık var mı diye kontrol edildi.

Doktor’un ilk müdahalede bir şey olmadığı yönünde telkinleri dikkatlerden kaçmadı. Ancak Serhat’ın “çok kötü vurdu” demesi durumun ciddi olduğu yönünde bir algı oluşturdu. Yapım ekibinin bu durumu en azından şimdilik duyurmak istemediği yönünde eleştiriler aldı.

Konunun takipcisi olarak siz değerli takipçilerimize Dominik’ten en sıcak haberleri anında ulaştıracaz. Bizi takipte kalın.

Ogeday’ın yarışmadan ayrılacağını düşünüyor musunuz? Sizce ciddi bir sakatlık mı? Ogeday yarışmadan çıkarsa dengeler değişir mi?

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? SMS Sonuçları? <<<tıkla

 

Survivor 29 Mayıs 2017 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

 

 

 

 

3 YORUMLAR

Comments are closed.