Survivor 23 Şubat 2018 Ödül Oyununu Kim Kazandı?


Güncelleme: 13 Mart 2018 : 14:23
1

Survivor 2018 tüm hızıyla devam ederken all star ve gönüllüler takımı arasındaki çekişme de artmaya başladı. Hızlı bir başlangıç yaparak bir hafta boyunca tüm ödülleri kazanan all star takımı yükselişini sürdürebilecek mi? Yoksa gönüllüler takımı 23 şubat cuma akşamı yayınlanan ödül oyununu da mı kazanacak?

Survivor 2018’in yarışmacı seçimleri uzun zaman süren çalışmalar sonrasında yapılmıştı. All star takımında geçtiğimiz yıllarda finale kalan, kazanan ve akıllarda kalan yarışmacılar yer alırken gönüllüler takımında hızıyla adından söz ettiren yarışmacılar bulunuyor. Bu nedenle 23 şubat cuma akşamı da oldukça heyecanlı dakikalar yaşandı.

Survivor’ın 22 şubat perşembe akşamı yayınlanan bölümünde gönüllüler takımı adeta geri dönüş yaşadı. İlk hafta boyunca yenilen ve tüm oyunları kaybeden gönüllüler takımı ilk haftasında dokunulmazlık oyununu kaybetmiş ve Cumali, Yağmur ve Marcus’u elenme adayı olarak belirlemişti. Adriana Lima’nın da arkadaşı olduğu Acun Ilıcalı tarafından söylenen Marcus, yarışmada adından söz ettiren bir yarışmacı olsa da ilk elenen kişi o oldu.

Survivor’da Marcus’un elenmesinin ardından gönüllüler takımında bir silkelenme yaşandı. Oyunlara tüm güçleriyle asılan gönüllüler takımı 22 şubat perşembe akşamı yayınlanan ödül oyununun sahibi olurken 23 şubatta da oyuna tüm güçleriyle asıldı.

22 şubat perşembe akşamı yayınlanan ödül oyununda ünlüler yalnızca 2 sayı alabildi. Sezonun başında gönüllüler takımına oyun vermeyen ve tüm ödülleri kazanan all star takımı artık oyun kaybetmeyeceğini düşünürken gönüllüler takımı atak yaptı. Geçtiğimiz günlerde 10-1 gönüllüler takımını yenen all star takımı artık yenilmeyeceklerini düşünmeye başlamıştı. Ancak artık oklar tersine döndü. Oyun bittikten sonra da all star takımı ile gönüllüler arasında bir tartışma yaşandı. Nihat Doğan karşı takıma sert cümleler kurarken gönüllüler takımı gerginliği yatıştırmaya çalıştı.

Kazanan gönüllüler takımından 10-1 yenilgiye karşı biz de 10-2 kazandık şeklinde açıklamalar yapılınca Nihat Doğan büyük tepki gösterdi. Takım arkadaşları ve karşı takım da olayları sakinleştirmeye çalıştı. Bütün bu olaylar sonrasında gönüllüler takımı pizza ödülünü kazandı.

Hız açısından birbirlerine yakın olan yarışmacılar en çok atış kısımlarında zorlanıyor. 23 şubat 2018 cuma akşamı yayınlanan oyunun parkuru ünlüler kısmına daha yakın görünse de gönüllüler son zamanlarda üstün bir performans gösteriyor.

[kirmizitext]Survivor 2018 Marcus Neden Elendi? için tıkla[/kirmizitext]

23 şubat 2018 cuma survivor yarışmasında da oldukça heyecanlı dakikalar yaşandı. Oyunu kazanan takım Allstar takımı kazanmıştır. Sizce 23 şubat cuma akşamı survivor yarışmasının kazananı kim olmalıydı? Siz hangi takımı destekliyorsunuz? Favori yarışmacınız kim? Yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

1 YORUM

Comments are closed.