Survivor 2018 Yiğit Dikmen Kimdir? Mesleği Ne? Yaşı Ve Sevgilisi


Güncelleme: 14 Şubat 2018 : 01:24
2

Survivor tarihinin en iddialı ve zorlu mücadelelerini izlediğimiz Survivor 2018 sürprizleriyle devam ediyor. 10 şubat cumartesi yayın hayatına başlayan ve reytingleri kasıp kavuran Survivor 2018 Yiğit Dikmen kimdir? Survivior Allstar kadrosuna sonradan dahil olan Yiğit Dikmen kim, mesleği, yaşı ve sevgilisi hakkında tüm detaylar haberimizin devamında…


Survivor 2018 Marcus Neden Yok? Diskalifiye mi Oldu?


Birbirinden zorlu parkurları, birbirinden güçlü yarışmacıları ve sürpriz ödülleriyle Survivor 2018, sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Acun Ilıcalı’nın başarılı sunumuyla ekrana gelen Survivior 2018 Yiğit Dikmen‘e dair tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Yarışma başlar başlamaz Survivor Allstar kadrosunda yer alan Hakan Hatipoğlu,  Acun Ilıcalı’nın açıklamasıyla Gönüllüler kadrosuna geçiş yapmıştı. Bu karar Hakan açısından oldukça avantajlı bir durum olarak değerlendirildi. Çünkü ada şartlarına oyunlara ve karşı takımdaki yarışmacılara tanıdık olan Hakan gönüllüler takımında katan konumuna geldi.

Survivor 2018 13 şubat yeni bölümde takım sayılarını eşitlemek için ada konseyi toplandı ve gönüllüler takımından bir isim Allstar kadrosuna geçiş yaptı. Allstar kadrosuna dahil olan isim 7 oyla Ecem Karaağaç oldu. Ecem gibi güçlü bir yarışmacıyı kadrolarına alan Allstar takımı sonuca oldukça sevindi.

 

Survivor 2018 ile ilgili diğer bir önemli gelişme Allstar takımına sonradan katılan Yiğit Dikmen oldu. Survivor 2018 Yiğit Dikmen 2014 yılında Survivor gönüllüler takımında başarılı performans gösteren isimler arasında yer alıyordu. Yiğit Dikmen’in Survivor 2018 Allstar takımına dahil olması hayranlarını sevindirdi.

Survivor 2018 Yiğit Dikmen , 1987 İstanbul doğumludur. Futbola karşı özel ilgi besleyen Dikmen bir üre amatör küme futbol takımında oynamıştır. Sporun her alanına ilgi duyan yarışmacı Crossfit alanına yönelmiştir. Crossfit, vücudun neredeyse her yerini çalıştırarak temelde ağırlıklarla yapılan vücut geliştirme sporudur. Bu alanda antrenörlükte yapmaktadır.

2014 yılının mart ayında başlayan Survivor mücadelesinde gönüllüler takımında yer almıştır. Yarışma sonucunda Yiğit Dikmen dördüncü olurken Turabi Çamkıran birinci olmuştur. Yarışmadan sonra geniş kitleler tarafından tanınan Yiğit Dikmen‘e oyunculuk teklifleri gelmeye başladı. İlk olarak Hayat Mucizelere Gebe isimli dizide rol aldı. Akabinde Şehrin Melekleri dizisinde Fırat Ünver karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Survivior 2018 Yiğit Dikmen kimdir? Survivor 2018 Yiğit Dikmen mesleği ne? Survivor 2018 Yiğit Dikmen’in sevgilisi kim? gibi çok merak edilen soruları sizler için yanıtladık.

Survivor 2018 Yiğit Dikmen‘in Allstar kadrosuna katılması yarışmada dengeleri nasıl değiştirir? Bu konu hakkındaki düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Comments are closed.