Survivor 2018 Yeni Takımda Kimler Var? (2 Nisan)


Güncelleme: 3 Nisan 2018 : 01:20
0

Survivor 2018’de yine marjinal bir değişikliğe gidildi. Allstar takımı tamamen dağıtılacak ve gönüllülerle birlikte yeni iki takım kurulacak. Peki Survivor 2018’de yeni takımda kimler yer alacak?

Şuan Allstar takımında 12 yarışmacı var. Daha önce Allstar takımında yer alan ve gönüllüler takımına geçen Nagihan ve Hakan ile birlikte Allstar takımı 14 kişiden oluşuyor. Allstar takımı, Sema, Ümit, Turabi, Hilmicem, Berna, Sahra, Murat, Yiğit, Adem, Elif, Merve, Damla’dan oluşuyor. Gönüllüler takımı ise Cumali, Hakan, Nagihan, Yağmur, Nevin, Birsen, Funda, Anıl, Mustafa Kemal yer alıyor.

Şimdi bu yarışmaların karıştırılmasıyla dengeli iki takım kurulacak. Survivor 2018 yeni takımda kimler olacak? Bizim tahminimiz yine Nagihan ve Sema ayrı takımlarda yer alacak. Hakan ve Turabi de kavgalı oldukları için rakip takımlarda yer alacak. Bununla birlikte dengeli bir takım kurulması için güçlü ve güçsüz karışımının adil bir şekilde yapılması gerekiyor.

Allstar takımında bütün yarışmacılar birbirinden güçlü isimlerden oluşuyor. 14 Allstar yarışmacısı 7 şer kişi olarak iki gruba ayrılacak. Ve gönüllüler takımından 8 kişi bu takımlara dağıtılacak. Yarışmanın bu şekilde daha kaliteli ilerleyeceği ve daha heyecanla izleneceği düşünülüyor. 2 nisan pazartesi akşamı takımların belirlendiği gerçekleşen konseyde Hakan ve Sema’nın tartışması geceye damga vurdu. Sema’nın gönüllüler takımını aşağılayıcı sözleri konseyde konuşuldu ve ortam fazlasıyla gerildi.

İlk takım, Adem, Ümit, Turabi, Yiğit, Merve, Sema, Elif, Berna ve Mustafa Kemal’den oluşuyor. 2. takım Hakan, Nagihan, Murat, Hilmicem, Damla, Funda, Anıl, Yağmur ve Birsen.