Survivor 2018 All Star Kadrosunda Kimler Var? İşte O İsimler!


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 14:04
8

Survivor 2018 Ünlüler kadrosu belli oldu mu? Survivor 2018 Ünlüler kadrosunda kimler olacak? Survivor 2018 Ünlüler takımı tam kadro listesi?

TV 8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışması Survivor’a sayılı günler kalırken yarışmanın kadrosu da büyük merak konusu oldu. Geçtiğimiz sezonlarda birbirinden renkli yarışmacıları izleyicisi ile buluşturan Acun Ilıcalı’nın ekibi yeni sezon için de titiz bir inceleme süreci gerçekleştiriyor.

TV 8 ekranlarında 2017-2018 sezonunda yayınlanacak Survivor programı ile ilgili en çok merak edilen konulardan birisi yeni dönem Survivor’ın All Star olup olmayacağıydı. Acun Ilıcalı, önceki sezonda katıldığı Panoramalarda defalarca All Star yapmak istediğini söylemişti.

Yeni sezon için henüz All Star olup olmayacağına karar verilmemiş olduğu Acun Ilıcalı tarafından belirtilse de geçtiğimiz sezondaki söylemleri bu durumu desteklemiyor.

Acun Ilıcalı, henüz kesin bir karara varmadıklarını söylese de geçtiğimiz sezonda bazı açıklamalarda bulunmuştu. Geçtiğimiz sezonun gelmiş geçmiş en zor Survivor olduğunu her fırsatta belirten yapımcı böyle zorlu bir parkurda en iyi yarışmacıların yarışacağı günü de heyecanla beklediğini söylemişti.

Geçtiğimiz sezondaki Survivor, önceki yıllara göre daha erken başlamıştı. Tropikal iklime sahip olan Dominik’in yağmuru ve sıcağını bir anda bastırdığı bir mevsimde oraya giden yarışmacılar büyük zorluklar yaşamıştı. Gece yağmur altında ıslandıktan sonra yine yağmur altında oyunlarda yarışmışlardı.

Zorlu koşullara en çok alışık olan yarışmacılar şüphesiz ki daha önceden orada bulunup parkurlarda ter dökmüş yarışmacılar olacaktır. Bu nedenle 2017-2018 sezonunda zorlu iklim koşulları ve oyunlarla mücadele etmeleri için eski yarışmacılara teklif götürülebilir.

Survivor 2018 kadrosunda olması beklenen en güçlü adaylardan birisi Ogeday Girişken. Geçtiğimiz sezonda Gönüllüler takımında bulunan ve şampiyon olmayı başaran Ogeday yeni sezon için de çok güçlü bir aday. Hem yoğun bir hayran kitlesi ve sms desteği olan hem de yarışlarda oldukça başarılı olan Ogeday, geçtiğimiz sezonun yorgunluğunu üzerinden atabilirse yeni sezonda da karşımıza çıkabilir.

 

1988 Mersin, Erdemli doğumludur. Turabi Çamkıran Lise yıllarında merak sardığı break dansı geliştirmek için Güzel Sanatlar bölümüne kayıt yaptırdı. Dans ın yanı sıra dövüş sporlarına da merak saldı ve May Thai öğrendi. Önce yenildi ve daha sonra bu işin merkezinde eğitim alması gerektiğinin farkına vararak Tayland’a gitti.

 

Merve Aydın 1990 Bakıyköy, İstanbul doğumludur. Atlet olarak ENKA spor bulübünde oynamaktadır. 2008 Dünya Gençler Atletizm Şampiyonu ve 2011 Avrupa 23 yaş altı atletizm  şampiyonasında güöüş madalya almıştır.2014 survivor yarışmasında Ahmet Dursun’la beraber 3. Olmuştur.

2017 sezonunun hem kadınlar hem de tüm yarışmacılar arasında en çok kazanan yarışmacısı olan Sema Apak‘ın adı da All Star için konuşuluyor. Tüm Survivor’lar içinde de performans açısından birinci olmayı başaran Sema’nın yeni dönemde de ekranlarda olması yarışmada büyük heyecan yaratacaktır.

Survivor 2016’ya damgasını vuran bir isim hiç şüphesiz Nagehan Karadere olmuştu. Hırsı ve güçlü performansı ile akıllara yer eden Nagehan daha sonra dizilerde ve moda programında yer almıştı. Küçük bir kızı bulunan Nagehan, yarışmaya katıldığı dönemlerde eşi onu aldattığı için zorluklar yaşamış ve boşanmıştı. Bu yüzden çocuğunu bırakamayacağı ve katılamayacağı iddia edilse de Nagehan Karadere söz konusu olduğunda durum biraz karışık olabilir.

Cumali Akgül surivor’a katılmak için Acun’la görüşmek ister ve Iğdır’dan yola çıkarak İstanbul’a yürüyerek gelir. 50 gün süren yolculuğun ardından Acun’la görüşen Cumali ucu açık bir ifade ile beklemeye alınır. Beyaz Show’da tekrar bir araya gelen ikiliye bu sefer Beyaz’da dahil olur. Beyaz’ın ve seyircilerinde baskısı ile Cumali Akgül Survivor 2018 AllStar + yeni Gönüllüler yarışmasına dahil olur.

Survivor 2018 kadrosuna Nihat Doğan’ın katılacağı kesinleşti. Değişik bir sezonun bizi  beklediği Survivor Allstar da Acun Ilıcalı’nın açıklamasına göre bir takım en iyi yarışmacılardan oluşurken rakip takım tamamen yeni yarışmacılardan oluşacak. Nihat Doğan’ın katılımıyla heyecanın daha da artacağı Survivor 2018 heyecanla bekleniyor. Bilindiği üzere Nihat Doğan ilk Survivor Allstar kadrosuna katılmış fakat yaptığı talihsiz bir açıklama sebebiyle son anda kadrodan çıkarılmıştı.

10 Şubat 2018’de başlayacak olan Survivor 2018 kadrosuna katıldığı kesinleşen bir isimde ünlü futbolcu ve eski survivor Ümit Karan oldu. Çok hırslı ve iddialı olduğu bilinen Ümit Karan’ın Survivor kadrosuna dahil olması hayranlarını sevindirdi.


Survivor 2018 Gönüllüler Cumali Akgül Kimdir? Nereli-Yaşı-boyu<<<tıkla


Sizce Survivor 2018 ünlüler kadrosunda kimler olmalı? Sizin favori isminiz ne? Hangi ismi Survivor adasında görmek istersiniz? Fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

8 YORUMLAR

Comments are closed.