Survivor 2018 Turabi Diskalifiye Mi Olacak? Turabi Gidecek Mi? 28 Nisan


Güncelleme: 28 Nisan 2018 : 01:28
0

Survivor 2018’de şok bir gelişme yaşandı. Turabi’nin son zamanlarda aykırı davranışları artık Acun Ilıcalı’yı dahi çileden çıkardı. Survivor 2018 28 nisan oynanan ödül oyunu sırasında Anıl ile tartışan Turabi diskalifiye mi olacak? Survivor 2018 Turabi hakkında nasıl bir karar çıkacak? Turabi gidecek mi? İşte detaylar…

Turabi’nin son zamanlarda üst üste oyun kaybetmelerinin üzerine oyun sonrasında parkurlara saldırması ve kendine zarar verecek kadar ileri gittiğine tanık olduk. Hatta sembol oyunu sonrasında sinirlerine hakim olamamış ve fayansa yumruk atarak eline 6 dikiş atılmasına neden olmuştu. Bu sakatlığı sonrasında iki ödül oyununda performans gösteremedi.

Ve 28 nisan oynana oyun sırasında Turabi sert bir şekilde Anıl’ı ittiriyor. Ardından aralarında tartışma yaşanıyor. Tartışmaya Hakan da dahil oluyor. Turabi iyice çığırından çıkıyor ve sert sözler söylüyor. Bu yaşananlara tanık olan Acun Ilıcalı Turabi’yi uyarıyor. Burası senin çiftliğin değil diyerek Turabi hakkında bir karar vereceğini açıklıyor. Oyun kaybetmenin verdiği eziklik ünlüler takımını hatta özellikle Turabi’yi çileden çıkarıyor.

Şimdi merak edilen konu Turabi diskalifiye olacak mı? Turabi gidecek mi? Turabi ceza alacak mı? Turabi hakkında son karar ne? Turabi Acun Ilıcalı tarafından son kez uyarılacak ve tekrarlanması durumunda diskalifiye edileceğini söyleyecek.