Survivor 2018 Nagihan Neden Gönüllüler Takımına Geçti?


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 01:34
4

Survivor 2018’de sürpriz gelişme yaşandı. Allstar takımının yıldız ismi Nagehan gönüllüler takımına geçiş yaptı. Takımlar arasında güç dengesini oluşturmak adına girişimlerde bulunan Acun Ilıcalı’nın son hamlesi Nagehan’ı Gönüller takımına geçirmek oldu. Peki Nagihan neden gönüllüler takımına geçti? Gönüllüler takımına geçen isim neden Nagihan oldu? 

Survivor 10 mart oynanan ödül oyununda kazana  takım ödülün yanı sıra Romanya ile mücadele verdi. Zorlu ve çetrefilli bir parkur oyunun ardından kazanan takım Allstar oldu. Güç, hız, aynı zamanda dikkat gerektiren parkurun ardından atışlar yapıldı. Küçük tenis toplarını belirtilen alan içinde durdurabilen yarışmacı sayıyı almayı başardı. Kıyasıya mücadele ardından kazanan takım Allstar oldu. Hem ikişer hamburgeri yeme şansını hemde Romanya takımı ile yarışma şansını yakaladı.

Bu sırada sürpriz bir gelişme yaşandı ve Allstar takımında yarışan Nagehan gönüllüler takımına geçiş yaptı. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada yarışmanın başladığı ilk gün Allstar takımına Hakan Hatipoğlu’nu geçirirken bir ismin daha ben de geçmek istiyorum dediğini hatırlattı. Ve bu ismin Nagihan olduğunu açıkladı. Nagehan 11 marttan itibaren gönüllüler takımında yarışacak. Survivor Nagihan neden gönüllüler takımına geçti? Nagehan neden takım değiştirdi sorularının yanıtını böylece sizlerle paylaşmış olduk.

Nagihan’ın gönüllüler takımına geçişi dengeleri nasıl değiştirecek bilinmez bunu ilerleyen günlerde izleyerek göreceğiz. Diğer taraftan Sema ve Nagihan arasında yaşanan tartışma ortamın gerilmesine sebep oldu. Nagehan kendisine oyunlarda yeteri kadar oynatılmadığını düşünerek Allstar takımına sitem etti. Ve beni Sahra’nın yedeği yaptınız diye serzenişte bulundu. Sema’da karşılık olarak Nagihan’ı kızdıracak sözler söyledi. Ve tartışma Acun Ilıcalı’nın araya girmesiyle son buldu. Nagihan ilk olarak 11 mart dokunulmazlık oyununda Gönüllüler takımını temsil edecek.

Fragmanda gördüğümüz kadarıyla Nagihan gönüllüler takımında oldukça mutlu. Rüzgarın kızı Nagihan umarız gönüllüler takımını toparlamayı başarır. Dokunulmazlık oyununu kazanmak için her şeyini ortaya koyan Nagihan için yeni bir dönem başlıyor. Kendisinin gönüllüler takımına geçmesi avantaj olacak. Finala gitmesi için daha da kolaylaşacak. Nagihan neden gönüllüler takımına geçti sorusunun bir diğer yanıtı da bu. Nagihan tecrübeli tanınmış yarışmacı olarak Gönüllüler takımında yer aldığı sürece elenme korkusu yaşamayacaktır.

Nagihan’ın gönüllüler takımına geçişini nasıl değerlendiriyorsunuz? Gönüllüler takımı Nagehan’ın gelmesiyle makus kaderini çevirmeyi başaracak mı? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

 

 

 

4 YORUMLAR

  1. Çok akıllıca bir hareket Nagihan’ı tebrik ediyorum yoksa ilk kaybedilen dokunulmazlıkta adı yazılacaktı

Comments are closed.