Survivor 2018 Murat Ceylan Kimdir? Yaşı, Boyu, Sevgilisi


Güncelleme: 23 Kasım 2017 : 00:29
0

Heyecanla beklenen Survivor 2018 için geri sayım başlarken yarışmacı kadroları yavaş yavaş netleşiyor. Daha önce 5 ismi açıklanan yarışmanın 6. ismi de belli oldu. 10 Şubat 2018’de başlayacak olan yarışmanın yeni ismi Murat Ceylan oldu. Survivor 2018 Murat Ceylan kimdir? Yaşı, boyu, sevgilisi, eğitimi ve kariyeri hakkında tüm merak edilenlere haberimizin devamında yer verdik.

Survivor 2018 All Star kadrosunda daha önce Ünlüler takımından Turabi, Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Merve Aydın’ın, Gönüllüler takımında ise Cumali Akgül’ün yarışacağını  sitemizde paylaşmıştık. İşte Survivor 2018 kadrosuna yeni dahil olan Murat Ceylan hakkında merak ettiklerimiz.


Survivor All Star 2018 için 6 İsim Belli Oldu<<<tıkla


Fenomen yarışma programı her yıl düzenli olarak ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran yarışmanın yayın tarihi 10 Şubat 2018 olarak açıklandı. Survivor 2018 ünlüler kadrosunda daha önceki yılların en iyi yarışmacıları seçilecek ve gönüllüler takımıyla kıyasıya mücadele edecek.  Survivor 2018 Allstar kadrosu büyük bir özenle hazırlanıyor. Yarışmacılar çeşitli aşamalardan geçerek seçiliyor.

Survivor 2018 Murat Ceylan Kimdir?

15 Mayıs 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlardan beri müzik ile ilgilenen Murat Ceylan, uzun yıllar boyunca İstanbul Devlet Konservatuarı Profesörü Ergican Saydam’dan müzik alanında eğitimler aldı.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü 3. Sınıfta yüksek öğrenimine devam ediyor.  Murat Ceylan  7 yıldır profesyonel olarak fitness ile uğraşıyor. Aynı zamanda İstanbul Atlı Spor Kulübü’nde lisanslı binicilik yapmakta.

Survivor 2018 Allstar kadrosunun son açıklanan ismi Murat Ceylan oldukça iddialı ve hırslı bir yarışmacı. Kendisine başarılar diliyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=f0_QNEcGu_4