Survivor 2018 Melih Özkaya Kim? Yaşı, Mesleği


Güncelleme: 5 Şubat 2018 : 03:20
1

Survivor Melih Özkaya kim? 10 şubat cumartesi ekran macerasına başlaması planlanan Survivor 2018 gönüllüler kadrosu heyecanlı bir bekleyişin ardından sonunda açıklandı. Uzun ve zor bir serüven için özenle seçilen yarışmacılar, izleyenlerin ilgisini cezbetmeyi başardı. Her biri birbirinden iddialı isimler arasında yer alan Survivor 2018 Melih Özkaya kim? Survivor 2018 gönüllüler takımında boy gösteren Melih Özkaya hakkında merak edilen her şey ve daha fazlası haberimizin devamında… Survivor Melih Özkaya hakkında tüm detaylar..


Survivor 2018 Gizem Kurtulan Kim Gönüllüler Takımı


Bugüne kadar yarışan adaylar arasından en iyilerin seçildiği Survivor 2018 Allstar takımının karşısına çıkacak gönüllüler takımı, ilgi çekici bir tanıtım fragmanıyla açıklandı. Survivor 2018 gönüllüler kadrosunda yer alan Melih Özkaya kim? En az Allstar kadrosu kadar iddialı ve hırslı yarışmacıların yer aldığı Survivor gönüllüler Melih Özkaya kim, yaşı sevgilisi ve mesleği hakkında tüm detaylar…

Survivor Melih Özkaya, düzgün fiziği ve sportif vücuduyla dikkat çeken yarışmacılardan biri olurken hırslı ve tuttuğunu koparan yapısıyla yarışmadaki iddiasını ortaya koyuyor. Survivor Melih Özkaya 31 yaşında, 1.90 boyunda ve 90 kg ağırlığındadır. Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünden mezundur.

Profesyonel bir voleybolcu olan Survivor Melih Özkaya, voleybol kariyerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi alt yapısında başlamış ve 8 yıl bu takımda forma giymiştir. Akabinde Tokat Plevne, Tofaş, Diyarbakır, Sivas ve Adana takımlarında forma giyen Survivor Melih Özkaya son olarak Hatay Payas Belediye Spor takımında oynamıştır.

Survivor’da yarışmak en büyük isteklerinden biri olan Melih Özkaya zorlu eleme aşamalarının ardından Survivor 2018 gönüllüler takımında yer almaya hak kazandı. Survivor için gerekli tüm şartları taşıdığını dile getiren Melih Özkaya profesyonel voleybol hayatının dışında oyunculuk eğitimleri de almaya devam ediyor. Rakiplerimin gücü ve tecrübesi beni motive ediyor diyen Survivor Melih Özkaya yarışmanın en iddialı isimlerinden.

Survivor Melih Özkaya aldığı oyunculuk eğitimleri doğrultusunda Yer Gök Aşk dizisinde rol almıştır. Yer Gök Aşk dizisinde ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Melih Özkaya, uzun süredir kameralardan uzak kalmıştır. Survivor yarışmasından sonra kendisine gelecek oyunculuk tekliflerinin artacağını düşünüyoruz. Sporcu, oyuncu kimliklerinin yanı sıra yarışmacı kimliğiyle de ön plana çıkmaya hazırlanan survivor Melih Özkaya kendine en çok güvenen isimlerden.

Her sezon daha heyecanlı bir hal alan Survivor, bu yıl en iddialı ve farklı sezonlarından birini yaşayacak. Son yılların en zor parkurları ve hepsi birbirinden güçlü  yarışmacılarıyla yine izleyenleri ekrana kilitleyecek bir Survivor izleyeceğiz. Survivor Allstar kadrosu önceki yıllardan tanıdığımız isimler olduğu için Survivor gönüllüler takımının açıklanmasını daha heyecanla bekledik. Tanıtım fragmanı yayınlanır yayınlanmaz Survivor Melih Özkaya kim sorusu gerek sosyal medyada gerekse internet ortamında en çok araştırılan konulardan oldu.

Survivor Melih Özkaya kim sorusunun yanıtını sizler için paylaştık. Sizlerde bilgilerimizi güncellememize yardımcı olacak yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Survivor Melih Özkaya’nın performansını nasıl buldunuz? Sizce finale kadar ilerler mi?

 

Comments are closed.