Survivor 2018 Marcus Neden Elendi?


Güncelleme: 21 Şubat 2018 : 05:31
2

Survivor 2018’de ilk eleme heyecanını hem yarışmacılar hemde izleyenler olarak yaşamış bulunmaktayız. Survivor 2018 20 şubat salı son bölümde yapılan ada konseyinde eleme potasında yer alan Yağmur, Marcus ve Cumali arasından bir kişi adaya veda etmek zorunda kaldı. Survivor 2018 gönüllüler takımı sms oylamasında en düşük oyu alarak adaya veda eden isim Marcus oldu. Peki yarışmaya iddialı bir başlangıç yapan Survivor 2018 Marcus neden elendi? İşte detaylar…


Survivor 2018 Birleşme Partisine Kimler Gidecek? İşte O İsimler


10 Şubat cumartesi yayın hayatın başlayan Survivor 2018’de tüm yarışmacılar oldukça heyecanlı ve iddialıydı. Herkesin tek amacı finale kadar adada kalabilmek sonunda büyük ödülün sahibi olabilmekti. Fakat yarışmanın kuralları gereği her hafta bir yarışmacı adaya ve hayallerine veda etmek zorunda. Survivor 2018’in ilk dokunulmazlık oyununu kazanan All Star takımı bir hafta daha kendini garantiye almanın mutluluğunu yaşarken kaybeden gönüllüler takımı ise eleme tedirginliğini ve korkusunu yaşamak zorunda kaldı.

Üç adayın eleme potasına girdiği yarışmada halk oylamasında en düşük oyu alarak adaya ve hayallerine veda eden isim ne yazık ki Marcus oldu. Marcus aslında yarışmaya iddialı bir başlangıç yapmıştı. Fakat henüz performansını tam anlamıyla gösteremeden yarışmadan ayrıldı. Marcus tarzıyla ve üslubuyla farkı bir yarışmacıydı. Adaya çok erken veda etmek zorunda kalan Marcus en azından 3-4 hafta daha kalmayı hak eden bir yarışmacıydı. Peki Survivor 2018 Marcus neden elendi?

Sessiz, sakin ve takımına sahip kulisler çevirmeyen göründüğü gibi olan bir isimdi. Belkide asıl elenme sebebi de buydu. Ramazan’ın onun ismini vereceğini bile bile onu bu konuda ikna etmeye çabalamadı. Oyunlar oynamadı kimseye çıkarı için yaklaşmadı. Fakat şu da bir gerçek ki performansını da hakkıyla gösteremedi. Survivor 2018’de yarışan her isim zaman içinde hepimizin yakından tanıdığı ve benimsediğimiz insanlar haline geliyor. Belki çok kısa bir zaman oldu ama hepimiz Marcus’u değişik tavırlarına rağmen sevdik benimsedik. Ve izleyenler olarak Survivor 2018 Marcus neden elendi sorusuna cevap aradık. Survivor 2018’de adaya ilk veda eden isim olan Marcus’a bundan sonraki hayatından başarı ve mutluluk dileriz.

Sizler Survivor 2018’de Marcus’un elenmesi durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz? Sizce adaya ilk veda eden isim kim olmalıydı? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

Survivor 2018 Marcus neden elendi?

Comments are closed.