Survivor 2018 Marcus Kimdir? Mesleği Ne?


Güncelleme: 8 Şubat 2018 : 16:55
2

Marcus survivor 2018 yarışmasının ilginç isimlerinden. Survivor’ın ruhani değerini korumaya ve yükseltmeye geldiğini söyleyen Marcus giyimi ve konuşması ile farklı bir yarışmacı olduğunu hissettirdi. Survivor 2018 Marcus Kimdir? Mesleği Ne?

Gerçek ismi Yiğit Marcus Aral olan Marcus eğitimini Miami’de tamamlamış ve Türkiye’ye dönmüş. Türkiye’ye döndükten sonra modellik yapan Marcus 3 yıl sonra tekrar Amerika’ya, California’ya gitmiştir. Burada da normal işlerine devam etmiş ve modellik yapmıştır. Marcus her şeyi geride bırakıp Survivor’a katılmaya karar vermiştir. bunu sosyal medya hesabından şu şekilde ifade etmiştir.

[kirmizitext]Survivor 2018 Gamze Aksu Kimdir? Gönüllüler Takımı[/kirmizitext]

“Evi ve yasamı bırakıp gitmek her zaman çok zor, nereye ve ne kadar gideceğini bilmemek de cabasi ama şu an zaman macera zaman” Marcus genel itibari ile sakin bir kişiliğe sahiptir. İyi derecede ingilizce bilen Marcus aslen yazılım mühendisidir. Surivor’da çok ses getireceğini söylemektedir.

Marcus görüntüsü, giyimi ve farklı düşünce tarzı ile Survivor 2018’de iz bırakacak gibi. Hem adanın hem yarışmacıların hem de Acun’un havasını değiştirecek bir karakter. Tabi Marcus’un performansı daha çok merak ediliyor. Bu kadar ilginç bir karakter Survivor’da nasıl bir performans izleyecek. Yoksa daha ilk haftalarda elenip adaya veda mı edecek. Sizler yeni yarışmacıyı nasıl buldunuz? Sizce adada kalıcı olur mu? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Survivor 2018 All Star Marcus’un Sevgilisi Kimdir?

[kirmizitext]Survivor 2018 Ramazan Kalyoncu Kim? İşi, Yaşı, Sevgilisi[/kirmizitext]

Survivor 2018 Marcus videosu izle

https://www.youtube.com/watch?v=tkjwR9utngA

Comments are closed.