Survivor 2018 Gamze Aksu Kimdir? Gönüllüler Takımı


Güncelleme: 4 Şubat 2018 : 19:23
2

Survivor 2018 için gün sayılırken Gönüllülerin fragmanı da yayınlandı. Bomba gibi bir kadro ile Dominic’e gitmeye hazırlanan Gönüllüleri ilk defa fragmanda görme şansı yakaladık. Birbirinden yetenekli isimlerden oluşan Survivor 2018 Gönüllüler takımı şimdiden merak ediliyor. Güzelliği ile dikkat çeken Gamze Aksu sosyal medyada en çok aranan isimlerden oldu. Sizler için Survivor 2018 Gamze Aksu Kimdir? Gamze Aksu mesleği, yaşı, kariyeri gibi soruların cevabını aradık.

Onu ilk önce Recep İvedik 4 filminde Survivor sahnesinde gördük.  Ebru karakteri ile karşımıza çıkan Gamze Aksu Revep İvedik 4 filminde de Survivor bölümünde sahnelerde oynadı. Filmi gerçek olan Gamze Aksu oldukça iddialı. Gamze Aksu 1988 doğumludur.

Gamze küçüklüğünden beri sporla ilgilenen birisi. 3 yaşlarında artistik jimlastik ile kariyerine başlayan Gamze Aksu yaklaşık 14 yıl jimnastik ile ilgilendi. Daha sonra farklı branşlarda şansını deneyen Gazme kule atlama sporuna ilgi duydu. Gamze Aksu, sporun dışında dansla da ilgilendi. Modern Dans bölümünde okurken sakatlandı ve opera bölümüne geçiş yaptı. Diğer yandan şarkı da söyleyen gazme İzmir’de Paprika grubu ile uzun bir süre şarkılar söyledi.

Yalan Dünya dizisinde de oynayan Gamze Aksu burada konuk oyuncu olarak karşımıza çıktı. Bir çok klipte ve reklam filmlerinde oynadı. Gamze aksu 175 cm boyunda ve 57 kg ağırlığındadır. En çok biline sinema filmleri ise Recep İvedik 4 ve Şeytan-ı Racim 2-İfrit filmleridir. Genç yarışmacıya Survivor macerası boyunca başarılar dileriz.

[kirmizitext]Survivor 2018 Yağmur Banda Kimdir? Kariyeri ve Hayatı için tıkla[/kirmizitext]

Şeytan-ı Racim 2-İfrit filminde Gamze Aksu İzle

https://www.youtube.com/watch?v=ZYEYgI5DeeY

 

Comments are closed.