Survivor 2018 Emre Durak Kimdir?


Güncelleme: 13 Mart 2018 : 14:09
5

Issız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacılara bir yenisi daha eklendi. Dominic’te Survivor fırtınası esmeye devam ederken yarışmaya yeni dahil olan Emre Durak herkes tarafından merak edildi. Hayatı, kariyeri, survivora neden sonradan dahil olduğu, yarışmaya nasıl hazırlandığı ve en önemlisi adada dengeleri nasıl değiştireceği herkes tarafından konuşuluyor. Survivor 2018 sürprizlerle dolu bir sezon olma yolunda ilerlerken yarışmaya sonradan dahil olan Emre Durak’ta bu sürprizin bir parçası oldu. İşte Survivor 2018 Emre Durak kimdir sorusunun yanıtı…


Survivor 2018 İpek Kim? İpek Yaşar İşi Yaşı Kariyeri Güncel Bilgiler


Gerçek hayatını da tam bir survivor olarak geçiren çılgın yarışmacı Emre Durak kim? Her haliyle enerjik, adrenalin meraklısı, hızlı ve maceraperest olduğunu belli eden Emre Durak hakkında detaylı bilgileri sizlerle paylaşacağız. Survivor 2018 10 şubat cumartesi akşamı heyecan dolu ilk bölümü ile ekran serüvenine başladı. İki haftadır birbirinden güçlü iki takımın zorlu parkurlarda verdiği mücadeleleri soluksuz izledik. En az yarışanlar kadar izleyenlerin de heyecanlandığı Survivor 2018 ilk haftalarına rağmen tartışmaların, atışmaların gruplaşmaların ve tansiyonun sık sık yükseldiği anların çokça olduğu bir sezon. Gönüllüler takımında yer alan Hakan Hatipoğlu’nun uzun bir süre yarışlarda yer alamayacak olması gönüllüler takımının yeni bir yarışmacıya olan ihtiyacını gözler önüne serdi.

Ve survivor 2018’in ikinci haftasında adaya yeni bir isim geldi. Survivor 2018 Emre Durak Dominic macerasına yeni bölümlerde fırtına gibi başlayacak. Fırtına gibi diyoruz çünkü normal hayatında maceradan maceraya atlayan, tehlikeli sahnelerde dublörlük yapan kanı deli akan bir kişilik. Tam bir survivor olduğunu bu yarışmaya yıllardır katılmak istediğini her fırsatta dile getiren iddialı bir yarışmacı.

Survivor Emre Durak gönüllüler takımında Allstar’a karşı performans sergileyecek. Genel performans anketine baktığımızda Allstar takımının 2 haftalık süreçte açık ara farkla daha fazla oyun kazandığı sayısal verilerle kanıtlanmış durumda. Gönüllülerin gözle görülür derecede başarısızlığı Emre Durak’ın takıma katılmasıyla nasıl değişecek? Survivor 2018 Emre Durak Dominic’te dengeleri nasıl değiştirecek?

Survivor hakkında merak edilenler final gününe kadar son bulmayacak. Ama şuan gündemde olan ve survivor tutkunlarının gerek sosyal medya gerekse farklı platformlarda en çok araştırdığı konu Survivor 2018 Emre Durak kimdir sorusu oldu. Survivor 2018 Emre Durak, güncel yaşantısında animatörlük yapmaktadır. Anadolu Üniversitesi Doğal Kaynaklar Reaksiyon ve Turizm bölümünde mezundur. Tam bir doğa tutkunu olan Emre Durak dağ ve orman yürüyüşleriyle ilgilenmektedir. Survivor 2018 Emre Durak ile ilgili en çarpıcı detay tehlikeli sahnelerde dublörlük yapması oldu. Yarışmacı aynı zamanda bir youtuber. Özellikle çektiği tehlikeli videoları paylaştığı Youtube sayfasının ismsi Çılgın Goril. Emre doğa ile ilgili görüşlerini şu sözlerle açıklıyor; “Doğa benim evim ve onunla yaşamayı öğrenmek ondan faydalanmak hepimizin en temel hakkı ve bilmemiz gereken en temel beceri doğayı sev ve yaşa”

Çektiği videoları youtube sayfasından paylaşan ve hatırı sayılır takipçi sayısına ulaşan Emre Durak tam bir adrenalin tutkunu. Gerçek hayatını da bir survivor gibi yaşayan Emre Durak yarışmaya kısa sürede uyum sağlayacak gibi görünüyor. Bizim dışarıdan yaptığımı gözlemler ise şöyle; Survivor Emre, eğlenceli, komik, enerji dolu bir yarışmacı. Hiperaktif olarak nitelendirilecek düzeyde hareketli bir insan. Bu özelliklerin Survivor ruhunu yansıttığını düşünüyoruz. Çok hızlı bir yarışmacı fakat hızının kontrolünü sağlamayı başarırsa bu özelliğini avantaja çevirebilir.

Tüm bunların yanında Survivor, bireysel hırsın, gücün ve azmin yanında takım ruhunun en iyi şekilde kullanılması gereken bir yarışma. Survivor Emre takımla birlikte hareket etmeyi başarır kendini ön plana çıkarmak için bir takım çıkışlarda bulunmazsa Gönüllüler için iyi bir yarışmacı olabilir diye düşünüyoruz. Survivor Emre Durak ile ilgili söyleyeceklerimiz şimdilik bu kadar. İlerleyen günlerde diğer yarışmacılarda olduğu gibi o da ailemizden biri olmayı başaracak.

Survivor 2018 Emre kim sorusunu sizler için yanıtladık. Sizlerde Survivor Emre ile ilgili görüşlerinizi, gözlemlerinizi ve takımdaki dengeleri nasıl değiştireceği hakkındaki düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. Sorularınızı ve yorumlarınızı bekliyoruz. 

Survivor 2018 Emre Durak kim?

Comments are closed.