Survivor 2018 Elif Şadoğlu kim? Yaşı, İşi, Sevgilisi


Güncelleme: 8 Mart 2018 : 20:45
2

Survivor 2018’de dengeler her geçen gün değişiyor. Ecem’in diskalifiye olmasının ardından yerine kimin geleceği merak ediliyordu. Ve uzun bir bekleyişin ardından Survivor Allstar takımına Elif Şadoğlu’nun geldiği açıklandı. Yarışmanın tutkunları Survivor Elif Şadoğlu kim sorusuna yanıt aradı. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizin devamında…


Survivor Konuşalım Sunucuları Kimler? Nur Tuğba Algül ve İhsan Tarkan


Bu yıl geçtiğimiz sezonlardan oldukça farklı bir Survivor macerası izliyoruz. 4. haftayı geride bırakmamıza rağmen takımlarda yarışmacılarla ilgili eksiklikler hala devam ediyor. Allstar takımında Ecem Karaağaç’ın sağlık problemlerinden dolayı diskalifiye olması Allstar takımında yarışmacı eksikliğine neden olmuştu. Acun Ilıcalı en kısa zamanda yeni bir yarışmacının geleceğini duyurmuştu. Uzun bir bekleyişin ardından bu ismin Elif Şadoğlu olduğunu açıkladı. Şimdi herkesin merak ettiği soru Survivor Elif kim? Survivor Elif Şadoğlu kimdir? 

Survivor 2018 Allstar takımının üst üste aldığı başarılarla devam ediyor. Gönüllüler takımı ise yaşadıkları makus kaderlerini çevirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Genel olarak bakıldığında Elif Şadoğlu’nun Allstar takımına geçmesi bekleniyor fakat takımlar arasında güç dengesini oluşturmak için Elif Şadoğlu Gönüllüler takımına geçebilir. Survivor Elif kim

Survivor 2018 Elif Şadoğlu, 1992 yılında dünyaya gelmiştir. 6 yaşında jimnastikle başladığı spor hayatına fitness şampiyonluğuyla devam etmiştir. Kendisini 2014 TVG ve Fitness Şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness Şampiyonu olarak tanıyoruz. 26 yalındaki Elif Şadoğlu aktif olarak kullandığı instagram hesabında paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekiyor. Fit ve kaslı vüdüyla verdiği pozlar sportmen kişiliğini apaçık gösteriyor. Ataşehir’de bir spor merkezinde fitness eğitmenliği yapan yarışmacı hobilerini işe dönüştürmüş durumda. Özel hayatıyla ilgili ser verip sır vermeyen Elif Şadoğlu’nun bekar olduğunu biliyoruz.

Ayrıca düzgün ve kusursuz fiziğiyle dikkat çeken Elif Şadoğlu Survivor 2017’nin ardından kendine gelen modellik tekliflerine sıcak bakmaya başladı. Gelen teklifler arasında kendine uygun gördüğü markaların modelliklerini yapıyor. Tüm bunların yanında Survivor tutkunlarının merak ettiği bir diğer önemli konu ise Survivor Elif Şadoğlu, adada dengeleri nasıl değiştirecek?

Survivor Elif Şadoğlu Survivor 2017 yılında gönüllüler takımında yarışmış ve 20. haftada adaya veda etmişti. Ada hayatına ve yarışlara 5 ay boyunca devam eden Elif Şadoğlu’nun başarılı bir Survivor olduğunu söyleyebiliriz. Survivor Elif Şadoğlu Allstar takımı için oldukça güçlü bir yarışmacı. Fakat Allstar takımında yer alması onun kısa süre içinde elenmesine neden olabilir.

 

Adada 4. haftayı geride bırakırken yarışmacılar artık birbirlerine alıştı ve kendilerine belirli bir fan kitlesi oluşturabildi. Adaya sonradan dahil olan Elif Şadoğlu‘nun final hayalleri kısa sürebilir. Geçtiğimiz hafta adaya veda eden Emre Durak da Gönüllüler takımına sonradan dahil olmuştu. Ve henüz bir hafta olmadan adaya ve hayallerine veda etmek zorunda kalmıştı.

Survivor 2018 Elif Şadoğlu kim sorularını da sizler için yanıtladık. Sizler Elif Şadoğlu’nun survivor 2018’e katılmasını nasıl buluyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Comments are closed.