Survivor 2018 Ecem Karaağaç Neden All Star Takımına Geçti?


Güncelleme: 12 Şubat 2018 : 21:18
1

Survivor’dan bir haber daha geldi. Gönüllüler takımından Ecem Karaağaç oy çokluğu ile All Star takımına geçti. Dominik’te all styar ve gönüllüler takımlarının yarıştığı Survivor 2018 programında yeni gelişmeler olmaya devam ediyor. Ada’dan gelen bilgilere göre Ece Karaağaç oy çokluğu ile All star takımına geçti. Tabi bu gelişme bir çok eleştirinin de odak noktasına oturdu. Survivor 2018 Ecem Karaağaç Neden All Star Takımına Geçti?

Sosyal medya’da bu kararın büyük bir haksızlık olduğunu söyleyen bir çok hesap olduğu da dikkatlerden kaçmadı. Survivor Ecem Karaağaç neden takım değiştirdi? Ecem Karaağaç Neden All Star Takımına Geçti? Ramazan’ın aldı yapıp Ecem’in üzerine oynadığını söyleyenler var. diğer taraftan performans anlamında aynı Bulut’un bıraktığı izlenim gibi oldu ve düşünüldüğü gibi çıkmadı. Takım değişikliği de adada kısa kalmasına sebep olacak gibi.

Diğer taraftan Ecem’in sms gücünün farkında olan takım Ecem’i gönderme kararı almış olabilir. Tabi bu gelişme Ecem açısından daha iyi oldu gibi. Nagihan, Damla, Merve ve Sema gibi güçlü isimlerle değil Yağmur ve Gamze gibi isimlerle yarışıp puan kasacaktır.

[kirmizitext]Survivor Hakan Hatipoğlu Neden Gönüllülere Geçti[/kirmizitext]

Comments are closed.