Survivor 2018 Birsen Bekgöz Kimdir?


Güncelleme: 6 Aralık 2017 : 23:17
1

Acun Ilıcalı’nın hem sunuculuğunu hem de yapımcılığını üstlendiği Survivor yarışmasının 2018 yılı için hazırlıkları hızla devam ederken gönüllüler kadrosuna katılacak olan bir isim daha belli oldu. Survivor 2018’de gönüllüler kadrosunda Birsen Bekgöz de yer alıyor. Biz de Survivor 2018 gönüllüler kadrosuna katılan Birsen Bekgöz‘ü sizler için araştırdık.

1980 yılında Berlin’de doğan Birsen Bekgöz, 1.73 boyunda ve 60 kilo ağırlığındadır. 2005 yılında düzenlenen spor müsabakasında 200 metre koşusunda birinciliği elde eden Bekgöz, 2012 ve 2013 yılında yapılan engelli 400 metre koşularında da büyük başarı elde etmiştir.


tıkla>>>Survivor 2018 Gönüllüler Funda Diken Kimdir? İşi, Yaşı, Boyu, Kariyeri<<<tıkla


Survivor kadrosu oluşturulurken en çok dikkat edilen husus artık kişilerin spor geçmişi olmaktadır. Daha önceki yıllarda ekranlara getirilen Survivor yarışmalarında spor geçmişinden çok kişilerin ünlü olup olmama durumu değerlendirilirken özellikle son yıllarda Acun Ilıcalı ve ekibi yarışmacıların spor geçmişine önem vermektedir.

Geçtiğimiz sezonlarda hızı ve becerileri ile adından söz ettiren Nagihan Karadere ve Sema Aydemir gibi yarışmacıların Survivor 2018 ünlüler kadrosunda yer alacağının kesinleşmesinin ardından karşı takımda da sporcu isimlerin bulunması gerektiği düşünülüyordu. Bu nedenle Birsen Bekgöz’ün Survivor 2018 kadrosuna katılması sürpriz olmadı.

2005 yılında Akdeniz oyunlarında 400 metrede bronz madalya kazanan Birsen Bekgöz, İslam oyunlarında ise altın madalya kazanmayı başarmıştır. 2013 yılından sonra yarışlarda fazla yer almayan atlet, Survivor kadrosunda da adından söz ettirecek gibi görünüyor.

2018 Survivor yarışması için Acun Ilıcalı geçtiğimiz sezondan beri açıklamalarda bulunuyordu. Bu sezonda Survivor’ın en zor ve güçlü isimlerle yoluna devam edeceğini söyleyen Ilıcalı, kadroya başka sporcuları da dahil edebilir. Survivor 2018’in gönüllüler kadrosunda yer alan diğer isimler de netleştikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.


tıkla>>>Survivor 2018 Gönüllüler Nevin Yanıt Kimdir? İşi, Yaşı,Boyu, Kariyeri<<<tıkla


Terazi burcu olan Birsen Bekgöz, güçlü sporcu kimliğinin yanı sıra güçlü duruşuyla da büyük dikkat çekiyor. Biz de ünlü sporcuya Survivor 2018 yarışması için başarılar diliyoruz. Siz Survivor 2018 gönüllüler kadrosunu nasıl buldunuz? Kadroda olmasını istediğiniz başka bir isim var mı? Görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Comments are closed.