Survivor 2018 Berna Canbeldek Kim? Yaşı, Sevgilisi, İşi


Güncelleme: 17 Mart 2018 : 01:58
1

Survivor 2018 Allstar takımına Berna Canbeldek dahil oldu. Daha önce 2014 yılında Survivor’da yarışan Berna, Allstar takımına yedekler içinden gelmeye hak kazandı. Sivri dili ve kavgalarıyla gündemden düşmeyen Survivor 2018 Berna Canbeldek kim? İşte detaylar…

Tüm zamanların en zor ve atraksiyonlu Survivor’ını izlediğimiz Survivor 2018’de sürpriz bir gelişme yaşandı. Daha önce 2014 yılında Survivor’da yarışan Berna tüm iddiasıyla tekrar Survivorda.

Berna Canbeldek, 1990 yılında Almanya’nın Berlin şehrinde dünyaya gelmiştir. State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin’de eğitim aldı. Sanata ve spora olan düşkünlüğü ile dikkat çeken Berna’nın yetenekleri arasında dans, akrobasi, şarkı söylemek, piyano, at binme ve inline skates yer alıyor. İleri derecede Almanca, Hollandaca ve İngilizce konuşabilmektedir.

Survivorın yanı sıra  Yeteneksizsiniz ve Boksun Yıldızları isimli yarışma programlarına katılmıştır. Boş zamanlarında spor yapmak, sörf yapmak, arkadaşlarıyla sohbet etmek ve vakit geçirmek yer alıyor. 1.69 boyunda ve 59 kg ağırlığındadır.

Daha önce katıldığı survivorda performansından çok sivri dilli eleştirileri ve diğer yarışmacılarla tartışmaları gündeme gelmiştir. Sporcu bir geçmişi olmasına rağmen sessizliğini ve sükutunu koruyamayan Berna sık sık diskalifiye olma eşiğine kadar gelmiştir.

28 yarışnda olan yarışmacı Survvior 2018 için oldukça iddialı olduğunu ve tekrar survivorda yarışacak olmanın kendisi için büyük gurur olduğunu dile getiriyor. Allstar takımında, Merve, Sema, Ümit Karan, Turabi, Hilmicem, Elif Şadoğlu, Yiğit Dikmen ve Adem gibi başarılı yarışmacılarla birlikte yarışacak olan Berna umarız istediği başarıyı yakalar.

Geçtiğimiz haftalarda yarışmaya dahil olan Elif Şadoğlu ve Yiğit Dikmen daha ada şartlarına ve parkurlara tam anlamıyla ayak uyduramadı. Yapılan 2 yarışmada Elif ve Yiğit2in performans istatistikleri oldukça düşük.  Umarız sonradan dahil olan yarışmacılar Allstar takımının performansını düşürmez.

Sosyal Medya hesaplarını aktif olarak kullanan güzel yarışmacı özellikle instagramdan paylaştığı resimlerle göz dolduruyor. Hatırı sayılır bir takipçi kitlesine sahip olan Berna Canbeldek Survivor 2018’de yüksek oy potansiyeline sahip bir yarışmacı olabilir. Kendisine Survivor 2018’de başarılar dileriz.

Survivor 2018 Berna kim sorularını sizler için yanıtladık. Sizlerde eklemek istediklerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Comments are closed.