Survivor 2018 Anıl Berk Baki Hakkında Herşey


Güncelleme: 4 Şubat 2018 : 20:37
2

Survivor 2018 Anıl Berk Baki kimdir, yaşı, boyu, mesleği ve dahası. Survivor 2018 bomba gibi yarışmacılar, parkurlar ve sürprizlerle TV 8 ekranlarında olmak için gün sayıyor. Gönüllüler takımından Anıl Berk Baki, fiziği ve karizması ile en merak edilen programlardan.

Anıl Berk Baki 1991 İstanbul doğumludur. Yeditepe Üniversitesi Reklam ve Tasarım bölümü mezunu olan Anıl Berk aynı zamanda yelken sporuyla da ilgilenmektedir. Anıl Berk Yelken Milli Takımının da oyuncusudur. Anıl çok yönlü birisi olduğundan Crossfit antrenörü olarak hayatına devam etmektedir.Anıl ayrıca Amerikan futbolu, voleybol ve atletizmle de ilgilenmiştir.

[kirmizitext]SURVİVOR 2018 GÖNÜLLÜLER TAM KADRO-KİM KİMDİR için tıkla[/kirmizitext]

Aslen Trabzonlu olan Anıl Berk Baki, 27 yaşındadır ve 180 cm boyundadır. 84 kilo gram ağırlığında olan Anıl Berk, Terazi burcundandır. Kahverengi göz rengine sahip olan yakışıklı yarışmacının şuan sevgilisi yoktur. Anıl Berk Baki aynı zamanda crossfit antrenörü olduğu için survivor parkurlarında oldukça yüksek performans göstereceğini düşünüyoruz. Tabi bulmaca ve atışlarda da iyi bir performans ortaya koyarsa yarışmadan iyi bir derece ile ayrılacaktır.Yarışmacıya Survivor 2018’de başarılar dileriz.Survivor Anıl Berk Baki Crossfit Antrenmanı İzle

2 YORUMLAR

Comments are closed.