Survivor 2018 All Star Olacak Mı? Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 6 Mart 2018 : 09:48
3

Survivor’ın efsanevi kadrosuyla oluşturulan All Star tekrar mı yapılacak? Survivor All Star ne zaman yayınlanacak? 2018’de Survivor All Star olacak mı?

Tv 8 ekranlarının en çok beğenilen yarışma programı Survivor, yepyeni sürprizlerle ekranlarda olmaya devam ediyor. 8 senedir farklı kanallarda yer alsa da aldığı reytinglerle adından söz ettiren Survivor, yeni sezonda da ekranlarda olmaya hazırlanıyor.

2015 yılında yayınlanan Survivor All Star, izleyici tarafından büyük bir beğeni kazanmıştı. Daha önceki Survivor’larda yarışmış hatta şampiyon olmuş yarışmacılar ile Survivor’ın en başarılı yarışmacıları bir araya getirilerek kadro oluşturulmuştu. Ünlüler ve gönüllüler arasında, normal Survivor’lara göre daha çok nefes kesen yarışmalar yaşanmıştı.

Survivor yarışma programı devam ederken seyircilerden All Star için büyük istek geldi. Acun Ilıcalı da her zaman seyircilerin görüşlerini önemsediğini ve bu konu hakkında da görüşmeler yaptığını ifade etti. Ayrıca Survivor Panorama’ya yorumları ile renk katan Hakan Hatipoğlu, gelecek sezonda All Star yarışmasının yapılacağının sinyallerini verdi.

2017 Survivor’ın bitmesiyle birlikte Survivor All Star için hazırlıklar başlayacak. Ancak iki Survivor arasında bir O Ses Türkiye programının da yapılabileceği konuşuluyor. Bu nedenle Survivor All Star’ın başlama tarihinin 2018’in Ocak ayını bulması bekleniyordu ancak son gelen bilgilerde Acun Survivor 2018’in tarihini açıkladı. Survivor 2018 10 Şubat’ta başlayacak.


Survivor 2018 All Star Kadrosunda Kimler Var? İşte O İsimler!<<<tıkla


Survivor All Star için yarışmacı arayışları da devam ediyor. Hakan Hatipoğlu’nun yorumlarına göre Survivor All Star’da olması muhtemel olan ilk isim Furkan Kızılay. Survivor 2017’ye heyecan katan hızlı yarışmacı ile ilgili yorumlar yapılsa da durum henüz netleşmedi.

Survivor 2018’in ne zaman başlamasını istersiniz? Survivor All Star sizce ne zaman başlamalı?

Comments are closed.