Survivor 2018 Açlık Butonu Nedir? Nasıl Bir Uygulama?


Güncelleme: 11 Şubat 2018 : 21:10
4

Acun Survivor 2018 için yeni bir uygulama getirdi. Yeni ödül oyunu herkesi şaşırttı. Açlık Butonu olarak adlandırılan ödülde yarışmacılar acıktıkça çizi yiyebilecekler. Peki bunun kuralı nasıl olacak? Survivor 2018 Açlık Butonu Nedir? Nasıl Bir Uygulama?

Acun Survivor 2018 için yeni bir uygulama getirdi. Aslında yeni bir ödül oyunu ve Survivor tarihinde bir ilk oldu. Çizi Açlık Butonu olarak tanıttığı ödül hakkında ayrıntıları da paylaştı. Açlık Butonunun özü şu; yarışmacılar acıktığı zaman açlık butonuna basıp çizi yiyebilecekler. Peki bu nasıl olacak? Survivor 2018 Açlık Butonu Nedir?

Takımlar ödül için yarışacaklar. Ödül oyununu kazanan takım için 1 hafta aktif hale gelen çizi açlık butonu yarışmacılar acıktığı zaman butona basıldığı anda aktif hale gelecek. Her yarışmacı için 2 adet çizi yeme hakkı olacak. Hem yarışmacılar için hem de acun için bir ilk olan bu uygulama yarışmacılar için müthiş bir gelişme oldu. Moral ve motivasyonu arttıracak olan bu ödüle bakalım hangi takım daha çok ulaşacak.

[kirmizitext]Survivor 2018 Çalan Yabancı Şakılar Ve Sözleri 2018 Yabancı Hit Parçalar[/kirmizitext]

Comments are closed.