Survivor 2018 9 Haziran Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? Eleme Adayları!


Güncelleme: 9 Haziran 2018 : 04:56
0

Survivor 2018’de 9 haziran cumartesi ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Nefes kesen mücadeleyi kazanan takım eleme potası için iki isim belirleyecek. Survivor 2018 9 haziran dokunulmazlığı kim kazanacak? 

Dokunulmazlık oyunu öncesinde yarışmacılar oyunla ilgili görüşlerini bireysel röportajlarda dile getirdi. Hilmicem; dokunulmazlık oyunlarının önceki dokunulmazlık oyunlarından daha önemli bir konuma geldiğini belirtirken Murat 2’de 2 yapabilecek bir gönüllüler takımı olduklarına inandıkları dile getirdi. Sonuç olarak Dominic’te çok ama çok kritik bir dokunulmazlık oyunu yarışmacıları bekliyor. Takımlar zor bir parkurda önemli bir mücadeleye çıkacak.

Survivor 2018’in bu akşamki bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımı dokunulmazlığı kazanmak için kıran kırana bir mücadele verecek. Bütün oyunlar yalan tek gerçek dokunulmazlık sloganıyla ekrana gelen Survivor 9 haziran dokunulmazlık oyununda enteresan olaylar yaşanacak. Sema parkurdan korktuğu için yarışı başlamadan bırakacak.

Ardından Hakan başta olmak üzere rakip takımın tepkisiyle karşılaşıyor. Sema yükseklik korkusu olduğunu nefesinin kesildiğini söylese de tepkiler gelmeye devam etti. Olay Acun Ilıcalı’nın dahil olmasıyla sonuçlandı. Acun Ilıcalı; Sema’nın daha önce aynı parkurda defalarca atladığını ve doktorun da bu konuda açıklamalarını dile getirirken yaptırım uygulamaları gerektiğini söyledi. Fakat Sema’ya nasıl bir yaptırım uygulanacak bunu akşam izleyerek göreceğiz.

Ünlüler takımı üst üste oyun kaybetmenin verdiği üzüntüyle son zamanlarda hem psikolojik hem de fiziksel olarak zorluk çekiyorlar. Son olarak dün oynanan iletişim ödülünü de kaybeden ünlüler takımı büyük bir üzüntü yaşadı. Özellikle takımın kadın yarışmacıları mental olarak çok yorgunlar. Bu da oyunlardaki performansına yansıyor.

Yine tartışmaların sakatlanmaların ve kavgaların yaşandığı hareketli bir dokunulmazlık oyunu 9 haziran cumartesi, izleyenleri bekliyor.

Survivor 2018 9 haziran ilk dokunulmazlık oyununu %90 gönüllüler takımı kazanacak.