Survivor 2018 8 Mayıs Ödülü Oyunu Kim Kazandı? 66. Bölümü Fragmanı


Güncelleme: 8 Mayıs 2018 : 02:15
1

Survivor 2018’de Elif’in vedasıyla bir haftanın daha sonuna gelindi. Ünlüler takımında olaylı bir haftanın ardından adaya veda eden isim Elif olurken bu akşam oynanan ödül oyununda ünlüler bir eksikle oyun alanında olacak. Survivor 2018 8 Mayıs ödül oyununu kim kazandı?

Dün akşam veda konseyi öncesinde takımlar üst üste 2 ödül oyunu oynadılar. İlk ödül oyunu iki kişilik bir ekip çalışması gerektiriyordu. Yarışmacılardan biri salıncakta diğeri ise onu itmek üzere arkasında yer alıyor. Salıncakta yer alan yarışmacı elimdeki büyük tıpun karşılarında yer alan kafeslere  atmaya çalışıyor. Çok eğlenceli görünen fakat oldukça zorladı olan oyunu gönüllüler takımı kazandı.

İlk oyunda yarışmacılar konforlu ada ödülü için yarıştı. Ve kıyasıya bir mücadelenin ardından kazanan gönüllüler oldu. Gönüllüler bir hafta boyunca Alo ile yıkanmış temiz ve konforlu yataklarında dinlenecek.

İlk oyunun arkasından gönüllüler ve ünlüler takımı müzik eşliğinde yemek yemek ödülünü kazanabilmek için oyun alanında yer aldılar. Yarışmacılar  oyun alanına geldiklerinde şiddetli bir yağmur başladı. Yarışmacılar zorlu ve uzun bir parkurda şiddetli yağmur altında takımlarına sayı getirebilmek için mücadele verdiler.

Ve kazanan takım nefes kesen bir mücadelenin ardından ünlüler takımı oldu. Ünlüler mor odada yemek eşliğinde Zeki Müren’den şarkılar dinleyerek keyifli dakikalar geçirdi. Yalnız ünlüler takımında olaylar kavgaylar ve tartışmalar bitmek bilmiyor. Konseyde eleme potasında ismi çıkan Turabi bütün takım arkadaşlarına karşı kılıçlarını kuşandı. Hepsini kendine düşman ilan etti ve bir bir adadan göndereceğini söyledi.

Survivor 2018’de Dün yaşanan konseyde Merve Aydın, Turabinin tepkisini abartılı buldu. Daha önce 2 kez şampiyon olmuş birinin ilk girdiği potadan bu kadar korkmasını anlamısız bulduğunu söyledi. Ardından takım içinde tartışmalar başladı. Ümit Karan takım arkadaşlarını dizginleyen taraf oldu. Turabi ve ben kavga edersek sonuç diskalifiye olmaya kadar gider dedi. Ümit Karan’ın bu sözü üzerine takım içinde tartışma son buldu.

Survivor 2018 8 Mayıs ödül oyununu kim kazandı sorusuna gelince ödül oyununu kazanan takım gönüllüler olacak. Ünlüler takımında Sema kolundaki sakatlık nedeniyle oynayamıyor. Ve Elif adaya veda etti. Bunun üzerine ünlüler takımında kadın yarışmacılardan sadece Merve kaldı.

Survivor 2018 8 Mayıs ödülü kim kazandı sorusunun yanıtını sizler için paylaştık. Sizler de konuyla ilgili yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

 

1 YORUM

Comments are closed.