Survivor 2018 6 Mart Salı Neden Yok? Neden Yayınlanmıyor


Güncelleme: 6 Mart 2018 : 18:52
0

Ekranların sevilen yarışma programı Suvivor 2018 6 mart salı neden yok? Yayınlandığı günden itibaren salı, perşembe, cuma, cumartesi ve pazar akşamları ekrana gelen Survivor 6 mart salı akşamı neden yayınlanmıyor? Survivor bundan sonra salı akşamları yayınlanmayacak mı? İzleyenleri ekrana kilitleyen Survivor’ın yayın günleri hakkında yeni düzenleme haberimizde…

12. sezonu ile ekrana gelen ve seyircinin heyecanını hiç kaybetmeden izlediği Survivor’da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Salı akşamları rutin olarak ekrana gelen Survivor 6 mart salı akşamı ekranlarda yerine almayınca izleyenler Survivor neden yok neden yayınlanmıyor sorularına yanıt aradı.

Survivor 6 mart salı akşamı yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkmayacak. Çünkü tv8 yayın akışına göre 6 mart salı akşamı 20.00’da Yeteneksizsiniz Türkiye yarı finali yayınlanacak. İzleyenleri hayal kırıklığına uğratan bu haberi sizlerle paylaşmış olduk. Şimdi merak edilen bir diğer sorusu ise Survivor bundan sonra salı akşamları yayınlanmayacak mı?

Yeteneksizsiniz yarışması final yapana kadar durum böyle devam eder. Bu akşam yarı finali ekrana gelecek olan Yeteksizsiniz final yaptıktan sonra Survivor salı akşamları yayınlanmaya devam edecek. Normalde pazartesi akşamları ekrana gelmeyen yarışma bu hafta pazartesi de yayınlanarak izleyenleri şaşırtmıştı. Survivor önümüzdeki hafta da salı akşamı yayınlanmayacak. Onun yerine pazartesi akşamı yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.

Pazartesi akşamları güçlü rakiplerle mücadele etme riskini alamayan Survivor bu hafta pazartesi akşamı beklentilerin üzerinde reyting alarak kanalı şaşırttı. Bundan sonra pazartesi akşamları da ekrana gelmeye devam edebilir. Survivor’ın pazartesi akşamları yayınlanması yarışmanın tutkunlarını sevindirecek fakat aynı saatte diğer kanallarda yayınlanan yapımlar için tehdit olabilir. Çünkü Survivor 12 sezondur yayınlandığı her gün izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarıyor.


Survivor 8 Mart 2018 Ödül Oyununu Kim Kazandı?


Survivor 6 mart var mı yok mu neden yayınlanmıyor sorularını böylece yanıtlamış olduk. Survivor 6 mart salı yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek. Survivor 2018 tüm heyecanıyla 8 mart perşembe akşamı ödül oyunuyla izleyici karşısına çıkacak.

Survivor 2018 ile ilgili en güncel bilgilere sitemizden ulaşabilirsiniz. Bizi takip etmeye devam edin.

https://www.youtube.com/watch?v=oUy1fh3Pf2c