Survivor 2018 5 Nisan Ödül Oyunu Kim Kazandı?


Güncelleme: 4 Nisan 2018 : 03:38
0

Survivor 2018’de yepyeni bir dönem başlıyor. 5 nisandan itibaren tamamen değişen bir sistem ve yenilenen takımlarla daha heyecanlı ve kaliteli bir survivor izleyicisiyle buluşuyor. Yeni Survivor’ın ilk ödül oyununu kim kazanacak? Survivor 2018 5 nisan ödül oyunu kim kazandı? 

Survivor’da sistem değişti takımlar değişti fakat merak edilen sorular hiç değişmedi. Ekranların ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor’da ödül oyununu kim kazandı sorusu oldukça merak ediliyor.  Son eleme konseyinde Acun Ilıcalı’nın önemli açıklamaları geceye damga vurdu.

Son 12 yılın en iyilerinden oluşan Allstar takımının gönüllüler karşısında üst üste aldığı mağlubiyetler gönüllüler takımını zor durumda bırakırken izleyenleri de sıkmaya başlamıştı.Durumun rehavetinin farkında olan Acun Ilıcalı,tüm dengeleri değiştirecek bir adım attı ve takımları karıştırdı. Böylece takımların isimleri de değişmiş oldu. Ünlüler ve gönüllüler olarak iki yeni takım oluşturuldu. Ünlüler takımı,  Adem, Ümit, Turabi, Yiğit, Merve, Sema, Elif, Berna ve Mustafa Kemal’den, Gönüllüler takımı ise Hakan, Nagihan, Murat, Hilmicem, Damla, Funda, Anıl, Yağmur ve Birsen’den oluşacak.

Yeni takımların ilk yarışması büyük bir heyecanla izlenecek. Acun Ilıcalı’nın tabiriyle asıl  Survivor bundan sonra başlıyor. Survivor 5 nisan ödül oyununu hangi takım kazanacak? Takımlarda daha dengeli bir dağılım olması sağlandı. Şimdi 2 takımda eşit ve adil bir dağılımla parkurlarda karşılıklı mücadele verecek. Survivor 5 nisan ödül oyununu aldığımız sağlam duyumlar doğrultusunda %80 ünlüler takımı kazanacak.

Takımların ilk karşılaşması tüm yarışmacılar için oldukça zor oldu. Bir kaç gün önce aynı takımda omuz omuza mücadele veren isimler bugün birbirlerine karşı kıran kırana bir mücadele verdi. Özellikler Allstar takımı oldukça zorlandı. Turabi’nin adada yaptığı açıklamalarda ben takım arkadaşlarımla yarışmak istemiyorum sözleri durumun zorluğunu ortaya koydu. Survivor 2018 5 nisan ödül oyunununda yine izleyenleri heyecanlandıran bir karşılaşma yaşandı.

5 nisan ödül oyununu kim kazandı sorusunu biz sizler için paylaştık. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Takımların adil dağıldığını düşünüyor musunuz? Yeni sistem hakkındaki yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.