Survivor 2018 5 Haziran Ödül Oyunu Kim Kazandı? 90. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 5 Haziran 2018 : 04:50
0

Survivor’da ödül oyunlarının kalitesi ve heyecanı her geçen gün artmaya devam ediyor. Tv8 ekranlarının soluksuz izlenen yarışma programı Survivor’da bu akşam gönüllüler ve ünlüler takımı yemek ödülü için mücadele verdiler. İşte Survivor 2018 5 haziran ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı haberimizin devamında…

Oldukça zorlu parkurda iki takımda açlıklarını gidermek için zor bir savaş verdiler. Survivor 2018 5 haziran anlat bakalım oyunuyla hem eğlendiler hem de eğlendirdiler. Fakat ünlüler takımı haftalardır ödül oyunu kazanamadıkları için  ve karınları çok aç. Dün oynanan hem iletişim hem de emek ödülünü kazanamayan ünlüler takımı bugün artık oyuna kazanmak için çıktılar.

Artık kaybedecek hiç bir şeyleri olmayan ünlüler takımı kazanmak için her şeyini ortaya koydu. Anlat bakalım oyununda yaşanan eğlenceli dakikalar hem izleyenleri hem de yarışmacılara keyifli dakikalar yaşattı.

Survivor’da rekabet tüm hızıyla devam ederken dün yapılan eleme veda konseyinde adaya ve hayallerine veda eden isim Ümit Karan oldu. Damla, Turabi ve Hakan ile girdiği eleme potasından çıkmayı başaramadı. Ümit Karan’ın ismini veren kişi Mustafa Kemal olduğu için Ümit Karan sadece Mustafa Kemal ile vedalaşmadı. Diğer takım arkadaşları hatta karşı takımla dahi vedalaştı. Bu duruma Mustafa Kemal oldukça üzüldü. Ümit Karan arkadaşlarının kaptan tezahüratlarıyla adadan ayrıldı.

Diğer taraftan Hakan, Damla ve Turabi eleme potasından çıktıkları  için derin bir nefes aldılar.Ünlüler takımı Ümit Karan’ın gitmesine çok üzülse de toparlanıp oyunlarda performans göstermek zorunda kaldılar. Sonuçta herkes buranın bir yarışma platformu olduğunu ve sadece bir kişinin birinci olacağının bilincinde. Fakat Ümit Karan kendisini eleme potasına sokan Mustafa Kemal’ karşı aldığı tavırla herkesi şaşırttı.

Mustafa Kemal uyguladığı stratejide başarılı oldu ve kendisine rakip olarak gördüğü güçlü bir ismi adadan göndermiş oldu.

Survivor 2018 5 haziran salı ödül oyununu kazanan takım ünlüler olacak.