Survivor 2018 31 Mart Ödül Oyunu Kim Kazandı? Ödül Ne?


Güncelleme: 30 Mart 2018 : 22:56
0

Survivor 2018 31 mart ödül oyununu kim kazandı? Survivor’da parkurlar ve engeller giderek zorlaşırken yarışmacılarda daha fazla efor sarf etmek zorunda kalıyor. Ekranların en kaliteli ve eğlenceli yarışma programı Survivor’da ödül ve dokunulmazlık oyunlarını kim kazandı sorusu gün geçtikçe daha da önemini artırıyor.

Survivor 31 mart cumartesi yine nefes kesen bir mücadele izleyenleri bekliyor. İki takımda ödülün sahibi olabilmek için her şeyini ortaya koydu. 31 mart oynanan ödül oyununda zaman zaman sakatlanmalar ve tartışmalarda yaşandı. Özellikle son zamanlarda Batuhan’ın zamansız çıkışları herkesin dikkatini çekti. Son oynanan ödül oyununda Ümit Karan’la gerginlik yaşayan Batuhan öncesinde de Merve ile gereksiz bir polemiğin içine girmişti.

Survivor 31 mart oynanan ödül oyununda yarışmacılar yine zorlu bir parkurda mücadele verdi. 31 mart ödül oyununu kim kazandı sorusuna gelince aldığımız sağlam kaynaklar ve duyumlar doğrultusunda Gönüllüler takımının kazandığını söyleyebiliriz.

Survivor dün oynanan ödül oyununda neler yaşandı hatırlayalım. İki takımda oyun alanına geldiklerinde ödülün açıklanmasıyla büyük bir sevinç yaşadı. İki takımda çok hırslı ve azimli bir şekilde oyuna başladı. Gönüllüler takımı hızlı bir başlangıç yaptı ve durumu önde götürdü. Özellikle gönüllüler takımında bütün oyuncular gerçekten üstün bir performans sergiledi. Parkurdan hızlı gelmek ve atışlara önde başlamak tabi ki avantaj fakat geriden gelip atışları dikkatli bir şekilde yapabilen yarışmacı ayıyı aldı. Özellikle Nagihan mükemmel atışlarla takımına bütün sayıları kazandı. Ve Cumali’nin Ümit Karan’la verdiği mücadeleyi kazanması herkesi şaşırttı. Cumali’nin tek atışla iki küpü birden devirmesi bu kadarı da olmaz dedirtti. Ve kıran kırana bir mücadelenin ardından pizza ödülünün sahibi gönüllüler oldu.

Şimdi gözler 31 mart cumartesi oynanacak ödül oyununun sonucunda. Sosyal medya ve internet üzerinden Survivor 31 mart ödül oyununu kim kazandı sorusu sıklıkla sorulmaya başladı. Bizler konuyla ilgili bilgilerimizi sizlerle paylaştık.

Sizce Survivor 2018 31 mart ödül oyununu hangi takım kazanacak? Yorumlarınızı bekliyoruz.