Survivor 2018 30 Mart Ödül Oyunu Kim Kazandı?


Güncelleme: 29 Mart 2018 : 22:37
0

Survivor 2018’de iki takımda ödül oyunu için mücadele verdi. 30 mart cuma yine zorlu bir parkurda takım ruhu ve gücü gerektiren bir yarışta yarışmacılar ödülün sahibi olabilmek için mücadele verdi. Peki 30 mart cuma ödül oyununu kim kazandı?

 Survivor 35. bölümünde büyük bir mücadele vardı. Takımlar kum ve havuz engellerinin olduğu parkurda yarıştı. İki takımında büyük bir efor sarf etmesi gerekti. Hem beceri hem azim hemde atış yeteneği gerektiren oyunda zaman zaman sakatlıklar ve tartışmalar yaşandı. Ödül ve dokunulmazlık oyunlarının her geçen artan önemi  yarışmacıları da hırsa getiriyor.

Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 30 mart cuma ödül oyunu hangi takım kazandı sorusu yarışmanın takipçileri tarafından sorgulanmaya başladı. Son zamanlarda inişli çıkışlı bir başarı grafiği sergileyen gönüllüler takımı gözle görülür şekilde performansı artırdı. Geçtiğimiz hafta oynanan ödül oyunlarının çoğunluğu gönüllüler takımı kazanırken asıl önemli oyunu yani dokunulmazlığı Allstar kazandı.

Survivor cuma ödül oyunu yine heyecanın ve adrenalinin yüksek olduğu bir yarışma oldu. Gönüllüler takımında Anıl, Yağmur ve Birsen aldıkları oyun sayısıyla haftanın yıldızı olurken Allstar takımında Sema, Turabi ve Hilmicem performanslarını artırarak devam ediyor.

30 mart ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtına gelince aldığımız sağlam bilgiler doğrultusunda cuma akşamı oynanan ödül oyununu %80 Allstar takımı kazandı.

Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Survivor 30 mart cuma ödül oyununu kim kazanacak?