Survivor 2018 29 Mayıs Sembol Ödül Oyununu Kim Kazandı?


Güncelleme: 29 Mayıs 2018 : 12:01
0

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve yavaş yavaş finale yaklaşan Survivor 2018, fırtınalar estirmeye devam ediyor. Yeni haftanın ilk ödül oyunu ile parkurda mücadele gösteren yarışmacılar kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Survivor 2018 29 mayıs ödülü kim kazandı? Sembol ödülünü kazanan yarışmacı kim?

Survivor 15. haftayı geride bırakırken dün akşam gerçekleşen veda konseyinde büyük bir eleme heyecanı yaşandı. Turabi, Adem, Mustafa Kemal ve Yağmur’un olduğu potadan adaya ve hayallerine veda eden isim Yağmur oldu. Daha önce de bir çok defa potaya giren fakat her defasında başarıyla çıkmayı başaran Yağmur bu sefer şeytanın bacağını kıramadı. Ve 4 aylık Survivor serüvenin 28 mayıs pazartesi son buldu. Yağmur Survivor 2018’e veda eden isim oldu.

Eleme öncesinde sembol ve ödül oyunları oynandı. Uzun bir aranın ardında iletişim ödülünü kazanan takım ünlüler oldu. Ardından yarışmacıların bireysel performans sergilediği sembol ödülüne sıra geldi. Sembol oyununda kıran kırana bir mücadelenin sonunda erkekler arasından Turabi kadınlarda ise Merve sembolün sahibi oldu. Damla ise vasat bir performans sergileyerek sembolü kaybetti ve çok üzüldü.

Geçtiğimiz hafta sembolü kazanan isimler Turabi ve Sema olurken bu hafta kazananlar Sema ve Merve oldu. Bu şekilde ilerlerse Turabi doğrudan Kıbrıs finaline giden isim olacak. Ayrıca 29 mayıs oynanan sembol oyunu sırasında Turabi ve Adem arasında hararetli bir tartışma yaşandı. Turabi sembolü kazandıktan sonra “her şeye rağmen kazandım senin için gelsin Nagihan” diyerek sevincini belli etti. Bu sözler üzerine Merve ve Adem tepki gösterdi. Adem’in tepkisi Turabi’yi sinirlendirdi ve aynı şekilde karşılık verdi. İkilinin tartışmasını ayıran Survivor arka plan ekibi oldu.

[mavitext]Hilmicem’den Hoşlanan Yunan Yarışmacı Rodanthi Kim? İnstagram Hesabı İçin tıklayınız[/mavitext]

Eğlence dolu anlat bakalım ödül oyununu ise kazanan takım ünlüler olacak. Bu akşam sembolü kazanan isimler yine Turabi ve Merve olacaktır.