Survivor 2018 27 Mayıs Ödülü Kim Kazandı? Sürpriz Ödül Ne?


Güncelleme: 27 Mayıs 2018 : 17:55
0

Survivor 2018’de nefes kesen bir ödül oyunu izleyenleri bekliyor. Tv8’in sevilen yarışma programı Survivor’da ünlüler ve gönüllüler ödül oyunu için mücadele etti. Survivor 2018 27 mayıs ödül neydi? Ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 2018 27 mayıs ödül İnna konseriydi. Kazanan takım İnna konserinde dilediğince eğlenecek ve muhteşem bir gece geçirecek. Özellikle Türkiye ödülünü kaybeden ünlüler takımı İnna ödülünü kazanabilmek için yarışa daha hırslı ve azimli başladı. İki takım da kazanmak için her şeyini ortaya koydu. Zaman zaman sakatlanmaların ve tartışmaların yaşandığı Survivor 2018 27 mayıs ödül oyununu %90 gönüllüler kazanacak. 

Survivor ödül oyunu sonrasında kritik bir dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar oyun alanında yerlerini aldı. Parkur, yarışmacıların daha önce performans gösterdiği tanıdık bir parkurdu. Uçları bağlı bir salıncakta diğer takım arkadaşlarının yönlendirmesiyle ellerindeki çubukları belirlenen yerlere takmaya çalışacaklar. Fakat ne yazık ki anlatıldığı kadar basit bir durum değil. Yarışmacılar çoğu zaman zor anlar yaşadılar ve bu durum da kendi içlerinde kavgalara neden oldu.

Özellikle Hilmicem, parkurda başarılı olamayan arkadaşlarına çok sinirlendi ve sesini yükselterek onlara daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. Yarışmanın en vasat ismi Yağmur idi. Yağmur kendisini yönlendiren arkadaşlarına rağmen başarısız bir performans sergiledi. Ve gönüllüler takımında yaşanan diğer bir talihsizlik ise Murat’ın sakatlanması oldu. Boynuna aldığı darbeyle zor anlar yaşayan Murat, doktor Metin Kuş’un müdahalesiyle tedavi edildi. Kısa bir tedavinin ardından oyunlara devam edebileceğine karar verildi.

Ünlüler takımında ise Adem ve Turabi adeta birbirine girdi. Yarışmanın önemli isimlerinden Adem ve Turabi Acun Ilıcalı’nın müdahalesiyle son buldu.

Survivor 2018 27 mayıs ödül oyununu kim kazandı ve oyun sorasında neler yaşandığını sizlerle paylaştık. Sizler de konuyla ilgili görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.