Survivor 2018 26 Mayıs Ödül Oyunu Kim Kazandı? 81. Bölüm


Güncelleme: 26 Mayıs 2018 : 05:10
0

Survivor 2018’de finale doğru adım adım ilerlerken ödül oyunları da yarışmacılar için büyük önem taşıyor. Bu hafta çdül oyunları izleyenlere nefes kesen bir mücadele yaşatacak. Survivor 2018 26 mayıs ödül oyununu kim kazandı?

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve herkesin büyük beğenisini kazanan Survivor 2018’de, 26 mayıs akşamı 81. Bölümü ile ekrana geldi. Ödül oyununu kazanan takımın belli olduğu kritik akşamda, yarışmacıların performansları  yine nefes kesti.

Survivor 2018 cumartesi akşamı yayınlanan yeni bölümde ödül  oyununu kim kazandı herkes tarafından büyük merak konusu. Ödül oyununu kaybeden takım ne yazık ki ödüle veda edecek. Survivor 2018 26 mayıs öül oyununu gönüllüler kazanacak. Bu bilgiyi paylaştıktan sonra dün ödül oyununda neler yaşandığını hatırlayalım.

Dün akşam oynanana iki ödül oyunu da izleyenlere büyük keyif yaşattı. Mor oda ödülünü kazanan takım 10-0 lık tarihi skorla ünlüler takımı oldu. Resmen çıktıkları bütün oyunları alan ünlüler takımı yarışmacıları büyük bir zafere imza attı. Fakat iki takım içinde en önemli oyun Türkiye ödülüydü. Türkiye ödülünün ilk etabını kazanan gönüllüler takımı ikinci oyuna daha adapte ve daha motive bir şekilde çıktı. Çekişmeli geçen oyun sonucunda kazanan takım gönüllüler oldu.

İstanbul ödülünü kazanan gönüllüler takımı sevinçlerini havuza atlayarak kutladı. Fakat karşı takımın demoralize olmaması için sevinçlerini kısık sesle yaşadılar. Son karşılaşmada Nagihan ile yarışan Merve sayıyı Nagihan’a kaptırınca inanılmaz bir üzüntü yaşadı. Dakikalarca göz yaşı döken Merve’yi önce Adem sakinleştirmeye çalıştı fakat başarılı olamadı. Ardından Acun Ilıcalı geldi ve Merve’ye teskin edici sözler de bulundu. Bunun bir oyun olduğunu mutlaka kaybeden ve kazanan tarafların olacağını ekledi. Ardından biraz kaderci olmasını söyleyerek yanından ayrıldı.

Ünlüler takımından Mustafa Kemal ve Hakan ise yine hafif yolu bir tartışma yaşadı. Mustafa Kemal, Hakan’a onu kesinlikle sevmediğini dile getirdi. Kavgaların , tartışmaların ve rekabetin günbegün arttığı Survivor 2018’de 26 mayıs cumartesi kazanan takım gönüllüler oldu.