Survivor 2018 25 Mart Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? Allstar Mı Gönüllüler Mi


Güncelleme: 25 Mart 2018 : 22:47
8

Survivor 2018 25 mart pazar akşamı yine heyecan dolu bir dokunulmazlık oyunu izleyenleri bekliyor. Dokunulmazlık oyunlarının önemi her geçen gün daha da artarken oyuncular kazanmak için her şeyini ortaya koyuyor. Survivor son dokunulmazlık oyununu kim kazanacak sorusu şimdiden merakla bekleniyor.

Survivor 25 mart 2018 pazar dokunulmazlık oyunu kim kazandı?

Survivor 2018’de her dokunulmazlık oyunu haftaya damga vuruyor. Soluksuz izlediğimiz oyunlar, yarışlar ve parkurlar her geçen gün daha zorlaşıyor. 25 mart pazar akşamı oynanacak dokunulmazlık oyunu önceki yıllardan tanık olduğumuz bir parkur. Ellerinde minderlerle rakibini havuza düşürmeye çalışacaklar. Kimi zaman sert bir mücadele kim zaman ise eğlenceli anlara tanık olacağız.

Allstar takımında yarışan bütün yarışmacıların önceden aşina olduğu oyun kesinlikle Allstar takımı için avantaj sağlayacak. Gönüllüler takımı oyuna adapte olup olayı çözdükten sonra başarılı bir performans sergileyecek. Fakat bu süre içinde Allstar takımı skoru ilerletecek. Survivor 25 mart pazar dokunulmazlık oyununu aldığımız sağlam kaynakları doğrultusunda Allstar takımının kazanacağını söyleyelim.

Kıyasıya mücadele eden Allstar ve Gönüllüler takımı oyuna olağanüstü konsantre bir şekilde başladı. Oyuncuların kazanmak için mücadelesi komik dakikaları da beraberinde getirdi. 25 mart dokunulmazlık oyunu izleyenleri ekrana kilitledi. İki takımda takımlarından kimsenin gitmemesi için mücadele verdi. Survivor 2018’de  dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Oldukça kritik anlara şahit olacağımız dokunulmazlık oyunu sadece güce ve dikkate dayanıyor.

Dün oynanan 2 ödül oyunu yine izleyenleri ekrana kilitledi. İlk ödül peynirli poğaça ve süt için oynandı. Zorlu bir parkurda kıyasıya bir mücadele verildi. Allstar takımı yarışa önde başladı. Fakat Gönüllüler kısa sürede durumu toparladı ve 10-7 lik bir galibiyetle ödülün sahibi oldu. Taze poğaçalarını ve sütünü içen gönüllüler takımı ikinci ödül oyunu için parkurda yerlerini aldı.

İkinci ödülün sahibi olan takım mor odada enfes bir kumpir yeme şansı yakaladı. Yine zorlu ve çeşitli engellerin olduğu parkurda Allstar takımı yarışa hızlı bir giriş yaptı. Durum 8-3 iken gönüllüler takımı atağa geçti. Ve durumu 9-8 yaptı. Ancak son oynanan ödül oyunuyla Allstar takımı ödülün sahibi oldu.

Şimdi herkesin merak ettiği soru 25 mart dokunulmazlık kim kazandı?

Kaybeden takım gitme adayı olarak 3 isim çıkaracak ve içlerinden sms oylamasında en az oyu alan aday adaya veda edecek. Bu yüzden Survivor 218 25 mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu oldukça önemli. Biz düşüncelerimizi ve aldığımız bilgileri sizlerle paylaştık.

Sizler 25 mart dokunulmazlık oyununu kimin kazandığını düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz. 

 

8 YORUMLAR

Comments are closed.