Survivor 2018 24 Şubat Türkiye Romanya Ödül Oyununu Kim Kazandı? Büyük Ödül Ne


Güncelleme: 13 Mart 2018 : 14:13
3

Dengelerin her an değiştiği Survivor 2018 tüm heyecanıyla yayın hayatına devam ediyor. Survivor’da ikinci haftanın sonuna gelirken Allstar ve Gönüllüler takımları arasındaki kazanma hırsı giderek artıyor. Birbirinden muhteşem ödüller için zorlu parkurlarda mücadele verilen Survivor’da 24 Şubat cumartesi hem izleyenler hemde takımlar arasında bambaşka bir heyecan yaşanacak. İlk oyun Gönüllüler ve Allstar takımları arasında yapılacak ve kazanan takım Romanya ile karşı karşıya gelecek. Adrenalin dolu, Survivor 2018 24 Şubat Türkiye Romanya ödül oyununu kim kazandı?


Survivor 2018 İpek Kim? İpek Yaşar İşi Yaşı Kariyeri Güncel Bilgiler


2. haftaya iyi bir başlangıç yapan Gönüllüler takımı başarısını devam ettirecek mi? Survivor 2018 24 Şubat Allstar-Gönüllüler karşılaşmasını kim kazanacak? Romanya’nın karşısına hangi takım çıkacak? Kazanan takımı nasıl bir ödül bekliyor? Heyecanla beklenen Survivor 2018 24 şubat Türkiye Romanya karşılaşmasında neler yaşanacak?

Survivor 2018’de dün oynanan ödül oyununda kazanan takım meyve eşliğinde hayranlarından gelen mesajları okuma fırsatı yakalayacaktı. Bu muhteşem ödül karşısında her iki takımda kazanmak için her şeyini ortaya koydu. Kıran kırana bir mücadelenin ardından ödülün sahibi Allstar takımı oldu. Tüm bunların yanında dün yapılan yarışmanın ardından Cumali ve Anıl arasında yaşanan tartışma Gönüllüler adasında tansiyonun yükselmesine neden oldu. Adada tüm yarışmacılar Cumali’ye karşı cephe aldı. Yarışmaya başladığı günden itibaren halka oynadığı ve yalnızlık rotası çizerek kendine daha fazla fan çekmek istediği tarzında yorumlar yapıldı.

Survivor’da bu yıl her yıl olduğundan farklı bir sezon geçiriyoruz. Özellikle izleyenlerin heyecanla ve merakla beklediği Romanya Türkiyekarşılaşması nefesleri kesti. Allstar-Gönüllüler takımı arasında yapılan yarışmanın sonucunda kazanan All star takım Romanya karşısında ülkemizi temsil etti.

Hepimizin hatırladığı gibi Survivor bundan 13 yıl önce ilk olarak Türkiye Yunanistan takımları arasında gerçekleşmiş ve kazanan takım Türkiye olmuştu. Ülkece hiç bir ayrıma düşmeden desteklediğimiz ve sonucunda başarıya ulaştığımız Türkiye-Yunanistan karşılaşmasının ardından aynı heyecanı ve milli ruhu hissedeceğimiz Survivor 2018 24 şubat Türkiye Romanya yarışını kim kazanacak? Allstar takımı bugüne kadar en iyilerin seçildiği yarışmacılardan oluştuğu için gerçekten üstün bir güce sahip.

24 şubat 2018 cumartesi akşamı yayınlanam Survivor Türkiye Romanya’nın kazananı Romanya oldu. Türkiye 6-1lik bir skorun ardından 10-8 bir yenilgi ile müsabakadan ayrıldı. Oldukça başarılı bir performans sergileyen all star takımında oynamayan oyunculardan olan Nihat, büyük bir tartışmaya neden oldu. Oyunda oynatılmayan Nihat, survivora amigo olarak gelmediğini her oyunda yer almak istediğini ifade etti. Takım ise daha hızlı ve atışlarda başarılı oyuncularının oynaması için karar aldı. Bu nedenle oyun alanında sinirler gerildi ve kaybeden Türkiye oldu.

Survivor 2018 24 Şubat Türkiye Romanya karşılaşmasını ülkece heyecanla izledik. 24 Şubat 2018 cumartesi akşamı gönüllüler ile all star arasında yaşanan büyük mücadelenin sonunda all star takımı 10-7 lik bir skorla kazanan takım olmuştu. Daha önce defalarca yurt dışında ülkemizi temsil eden milli takım yarışmacılarının da bulunduğu all star takımı büyük bir mücadelenin sonunda kaybeden taraf oldu. Acun Ilıcalı roman takımı ile daha sonra yeniden müsabaka yapılabileceğini açıkladı. Yenilginin ardından Merve Aydın ve Turabi göz yaşlarını tutamadı. Daha önce farklı alanlarda ülkemizi gururla temsil eden sporcularımız ödülden çok Romanya karşısında kaybettiği için üzüldü.

Sizce Survivor 2018 24 şubat Türkiye Romanya arasında yaşaman oyunu kim kazanmalıydı? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

Survivor 2018 24 şubat cumartesi Türkiye Romanya karşılaşması Tv8 ekranlarında…

3 YORUMLAR

  1. Bence romanya karşısına Gönüllüler takımı çıkmalı. romanya takımında yorum yapan sarı çiyana çok sinir oldum İnşallah kazanırızda o sarı çiyan gününü görür be Türkiyenin gücünü görür be böyle ağlarlar???

Comments are closed.