Survivor 2018 24 Mayıs Ödül Oyunu Kim Kazandı? İstanbul’a Hangi Takım Gidecek?


Güncelleme: 24 Mayıs 2018 : 23:26
0

Survivor 2018’de bütün yarışmacılar için çok önemli ve kritik bir ödül oyunu oynanacak. Ünlüler ve gönüllüler takımı ödülün sahibi olabilmek için bugüne kadar gösteremedikleri performansı gösterecek. Oyun sonunda bir buçuk gün boyunca İstanbul’da istedikleri gibi vakit geçirebilecekler. Survivor 2018 24 mayıs ödül oyununu kim kazandı? İstanbul’a hangi takım gidecek? 

Oyun öncesinde İstanbul ödülü için duygularını anlatan yarışmacılar hayatlarında hiç olmadıkları kadar heyecanlı ve kazanmaya odaklı olduklarını söylediler. Turabi oyundan önce yaptığı açıklamalarda “bu oyunda herkes kolunu bacağını bırakır fakat oyunu bırakmaz” sözleriyle ödülü ne kadar istediklerini ortaya koydu. Muhteşem bir parkurda başlayan karşılaşma hangi takımın galibiyetiyle sonuçlandı?

Survivor 2018 24 mayıs ödül oyununu kazanan takım aldığımız sağlam bilgiler doğrultusunda gönüllüler takımı olacaktır.

Survivor 2018’de veda konseyi sırasında Acun Ilıcalı’nın bahsettiği Exathlon parkuru kuruldu. Ve takımlar ilk kez bu parkurda mücadele verdi. Aslında sıradan survivor parkuru arasında fazla bir fark göremedik. Daha yorucu ve daha fazla efor gerektiren bir parkur olduğu anlaşılıyor. Fakat yarışmacılar bu parkurda yarışmaktan oldukça memnun ve mutlu. Daha önce Romanya ve Meksika’da uygulanan ve reyting rekorları kıran Exathlon artık Survivor 2018’de.

Yarışma için geri sayım başlamışken parkurlar da daha zorlu ve yorucu olmaya başladı. Takımlar finale adım adım ilerlerken ada şartlarıyla birlikte oyunlar da zorlaşıyor. Diğer taraftan oyunların zorlaşması beraberinde kaliteli ödülleri getiriyor. Survivor 2018 24 mayıs yapılan oyununun sonunda kazanan takım bir buçuk gününü İstanbul’da dilediği gibi geçirecek.

Kimisi annesini kimisi çocuğunu kimisi eşini yaklaşık 100 gündür görmeyen yarışmacılar bu ödülü kazanmak için varını yoğunu ortaya koyacak. Ve kazanan takım büyük bir sevinç yaşarken kaybeden takım için büyük hayal kırıklığı yaşanacak.

Survivior 2018 24 mayıs ödül oyunuyla ilgili sizin görüşleriniz nedir? Yorum kısmında paylaşabilirsiniz.