Survivor 2018 21 Mayıs Kim Elendi? Kim Gitti?


Güncelleme: 22 Mayıs 2018 : 00:15
2

Survivor 2018’de bir eleme konseyi daha yaşandı. Survivor’ın 77. bölümü bu akşam Tv8 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Önce ödül oyunu oynandı ardından da eleme heyecanı yaşandı. Peki 21 mayıs 2018 Survivor’da kim elendi? 

Bu akşam oynanan ödül oyununu gönüllüler kazandı fakat buruk bir sevinç yaşadılar çünkü takımlarından biri adaya veda etmek zorunda kaldı. Aralarından bir arkadaşlarına veda etmek zorunda kalan gönüllüler takımı eleme için konsey alanında yerlerini aldı. Survivor 2018 gönüllüler takımından adaya kim veda edecek?

2 dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler, Yağmur, Birsen, Nagihan ve Damla’yı eleme adayı olarak çıkardılar. Bu dört isimden biri hayallerine ve adaya veda edecek. 2. dokunulmazlık oyununu kaybettikten sonra Damla ve Nagihan eleme potasına dahil oldu. Nagihan eleme adayı olarak isminin çıkmasına oldukça sinirlendi. Anıl’a ani bir çıkış yaparak sığıntı kelimesini kullandı.

Kendisinin ismini yazan Anıl’a sert sözlerle saldıran Nagihan’ın gereksiz çıkışı herkes tarafından eleştirildi. Diğer bir eleme adayı olan Damla ise bu durumu oldukça normal ve olgunlukla karşıladı. Ve adadan gitmeyeceğini eleme listesinden çıkacağını hedefinin  Kıbrıs finalini görmek olduğunu dile getirdi.

Dün dokunulmazlık ardından gerçekleşen konseyde yaşanan bir önemli olay ise bu haftaki ödül oldu. Acun Ilıcalı, perşembe ve cuma oynanan ödül oyunları sonucunda kazanan takımın İstanbul’da bir buçuk gün geçireceğini açıkladı. Yarışmacılar ödülü duyar duymaz sevinç çığlıkları attılar.

Şimdi herkesin heyecanla beklediği sorunun yanıtına gelelim. Survivor 2018 21 mayıs kim elendi? Adaya ve hayallerine veda eden isim kim oldu? Survivor 2018 21 mayıs pazartesi Damla, Nagihan, Birsen ve Yağmur arasından adaya veda eden isim Birsen olacak. 

Survivor 2018’de final için geri sayım başladı. Yarışmacılar finale kalabilmek için kıyasıya bir mücadele veriyor. Cesaret, güç ve rekabetin inanılmaz bir seviyeye ulaştığı Survivor 2018’de heyecan dolu 77. bölüm izleyenleri bekliyor.

2 YORUMLAR

  1. Yağmurun gitmesi daha iyi oldu.
    Ben ünlüleri tutuyorum,ama turabi nin elenmesini çok çok istiyorum takımın morelini bozuyor ve fazla sayıda kazanamıyor eski turabi değil?? artık yaşlandı???
    Yağmura yazık oldu ? ? ? ?

Comments are closed.