Survivor 2018 21 Haziran Ödül Oyunu Kim Kazandı? 105. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 21 Haziran 2018 : 04:28
0

29 haziran cuma akşamı Survivor 2018’de şampiyonun kim olduğu açıklanacak. Onun öncesinde adada son ödül oyunları oynanıyor. Bunlardan biride bu akşam gerçekleşecek. Survivor 2018 21 haziran ödülü kim kazandı? Ödül ne? 

Survivor 2018’de dün akşam kıran kırana bir dokunulmazlık oyunu oynandı. 7 yarışmacı bireysel dokunulmazlık kolyesini alarak kendilerini koruma altına almak için her şeyini ortaya koydu. Mücadelenin sonunda dokunulmazlık kolyesini erkek yarışmacılar arasında Anıl, kadın yarışmacılar arasından Nagihan aldı. Adem sembol finalinde birinci olan isim olduğu için dokunulmazlık oyununa yeterince önem vermedi. Ve kazanan isim anıl oldu.

Dokunulmazlık oyunu sonrasında stresli ve bol açıklamalı bir ada konseyi yaşandı. Önce bütün yarışmacılar arasında oylama yapıldı ve ismi en fazla yazılan kişi yine Turabi oldu. Son dokunulmazlık oyunlarında sürekli potaya giren isim olan Turabi için bir değişiklik yaşanmadı. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Nagihan Murat Ceylan’ı gitme adayı olarak gösterdi. Anıl ise gitme adayı olarak Hakan’ın ismini verdi.

Aday olan yarışmacılar duygularını ifade ederken üzgün olduklarını dile getirdiler. Adayların belirlenmesinin ardından Acun Ilıcalı iki önemli açıklamada bulundu. Birincisi uzun süredir rahatsılık yaşayan Turabi ile ilgiliydi. Turabi’nin artık kesinlikle fiziksel güç gerektiren hiç bir oyunda oynayamayacağını söyledi. Turabi bu karara çok üzülürken yarışmaya devam edeceğini de belirtmiş oldu.

Bu kadar süredir oyunlarda yer almayan bir yarışmacının hala yarışlara devam ediyor olması ne kadar doğru bu konu çok tartışılır. Turabi oy potansiyeli yüksek bir yarışmacı olduğu için Survivor’dan gitmesi oldukça zor. Bu durumda diğer yarışmacılara haksızlık olduğunu düşünüyoruz.

Survivor 2018 21 haziran perşembe ödül oyununu kim kazandı sorusuna gelince; kazanan isimler %90 Adem ve Nagihan olacak.