Survivor 2018 20 Mayıs Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? Eleme Potasında Kimler Var?


Güncelleme: 20 Mayıs 2018 : 22:29
0

Survivor’da yine nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu izleyenleri bekliyor. Dokunulmazlık oyunlarının 2’ye çıkmasıyla izleyenlerin heyecanı da arttı. İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı 20 mayıs oynanan 2. karşılaşma için daha hırslı ve iddialı bir şekilde oyun alanına geldi. İki takımda kazanmaktan başka çaresi yok. Peki Survivor 2018 20 mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme potasına kimler girdi? 

Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunu hız. güç, beceri ve aynı zamanda iyi bir atış yeteneği gerektiren bir parkurdu. Oyunda kıyasıya rekabet vardı. Ünlüler ve gönüllüler dokunulmazlığı kazanabilmek için inanılmaz bir performans gösterdiler. Survivor’ın en önemli oyunlarından biri olan dokunulmazlık oyununu dün kazanan takım ünlüler olmuştu.

Ünlülerin dokunulmazlığı kazanmasıyla eleme potasına isim çıkaran takım gönüllüler oldu. Gönüllüler takımında konseyde en çok ismi çıkan yarışmacı Yağmur oldu.  Bireysel dokunulmazlığı kazanan Hilmicem ise Birsen’in ismini verdi. Böylece gönüllüler takımından iki kişi gitme tehlikesiyle karşı karşıya.

20 mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusuna aldığımız bilgiler doğrultusunda %80 ünlüler diyebiliriz. Ünlüler takımı Mustafa Kemal’i aday olarak çıkaracaktır.

Survivor 20 mayıs dokunulmazlık oyununda yarışmacılar akşam karanlığında performans gösterdi. Bu kadar zor ve dikkat gerektiren bir parkurda karanlıkta yarışmak zorunda kalan yarışmacılar daha çok efor sarf etmek zorunda kaldı. Özellikle bir süredir kolundan rahatsız olan ve korseyle gezen Sema performansını engellediği için kolunu banka vurarak daha fazla zarar gördü. Bunu üzerine doktor Metin Kuş müdahalede bulundu. Ve kolundan filim çekilmesine karar verdi. Fakat aralarında geçen diyalog Metin Kuş’u sinirlendirdi. ve Metin Kuş Sema’yı bırakıp gitti.

Survivor 2018 Acun Ilıcalı’nın da dediği gibi gerçekten ilklerin senesi oldu. Kızarak kendini sakatlayan mı dersiniz oyun kaybedince parkurları sökenler mi dersiniz. Hepsi 2018 yılında yaşanan ilkler oldu. Survivor 2018 unutulmayacak bir sezon olarak resmen tarihe geçti.

20 mayıs pazar akşamı 2. dokunulmazlık oyunu yine heyecan ve adrenalin dolu sahneleri izleyenlerle buluşturmaya hazırlanıyor.