Survivor 2018 2 Nisan Pazartesi Kim Elendi? Kim Gitti?


Güncelleme: 2 Nisan 2018 : 00:35
0

Survivor 2018’de heyecan dolu bir dokunulmazlık oyunu daha ekrana geldi. Kıran kırana kelimesinin anlam bulduğu bir yarışma izledik. Dokunulmazlık oyunlarının önemi giderek artarken adaya ve hayallerine bir kişi daha veda edecek.Dün oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında kaybeden takım gönüllüler oldu. Şimdi gözler Survivor 2018 2 nisan pazartesi kim elenecek sorusunda.

Survivor 2018’de 1 nisan pazartesi oynanan dokunulmazlık oyununda Allstar takımı hızlı bir başlangıç yaptı ve durumu 6-2’ye kadar getirdi. Ardından gönüllüler takımı kendini toparladı ve 6-6 lık bir skorla durumu berabere getirdi. Oyunda heyecanın dozu artmaya başladı ve kıyasıya bir mücadelenin ardından kazanan takım Allstar oldu. Gönüllüler takımı bir kez daha kaybetmenin verdiği üzüntüyle bireysel dokunulmazlık oyunu için oyun alanında yerlerini aldı. Bireysel dokunulmazlık kolyesini kazanan isim Cumali oldu.

Gönüllüler takımında haftanın en iyi performansını gösteren isim Anıl oldu. Eleme potası için isim söyleme hakkını elde eden Anıl, Yağmur’un ismini verdi. Bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan Cumali ise Birsen’in ismini vererek 2. eleme adayını da belirledi. Ve ada oylamasında en çok ismi yazılan kişi Nevin oldu. Böylece eleme potası tamamlanmış oldu. Yağmur, Nevin ve Birsen arasından adaya kim veda edecek?

Survivor 2 nisan pazartesi adaya kim veda etti? Kim gitti? Üç aday da hemen hemen aynı performans düzeyine sahip yarışmacılar. Hepsi de adada uzun süre kalmayı hak eden isimler. Aldığımız sağlam kaynaklar ve duyumlar doğrultusunda 2 nisan pazartesi elenen isim Nevin olacaktır.

Survivor eleme konseyinde Acun bomba üzerine bomba patlattı. Allstar takımının üst süte aldığı başarılar neticesinde takımlar arasında dengesizlik olduğunu açıklayan Acun Ilıcalı bu günden itibaren takımları karıştırıp yeni bir sistem kuracağını açıkladı. Acun’un açıklamaları bununla kalmadı. Gönüllüler takımını yedek listeden dahil olan Batuhan’ın da kendi isteğiyle yarışmadan çekildiğini duyurdu.


Survivor 2018 Batuhan Neden ayrıldı? Neden Yok? Diskalifiye Mi Oldu?


Survivor 2 nisan pazartesi kim elendi sorusunu sizler için cevapladık. Sizlerde konuyla ilgili görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.