Survivor 2018 18 Şubat Pazar Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı


Güncelleme: 13 Mart 2018 : 14:47
1

Hem fiziksel hemde psikolojik savaşın verildiği Survivor 2018 tüm heyecanıyla devam ediyor. Acun Ilıcalı’nın bütün oyunlar yalan bu oyun gerçek sloganıyla anlattığı Survivor 2018’in ilk dokunulmazlık oyunu geldi çattı. Survivor 2018 18 şubat pazar dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 2018’de adaya ilk veda eden isim hangi takımdan olacak? İşte detaylar…


Survivor 2018 Birleşme Partisine Kimler Gidecek? İşte O İsimler


10 Şubat cumartesi yayın hayatına başlayan ve ilk haftadan reytingleri kasıp kavuran Survivor 2018, her yıl olduğu gibi bu yılda ekranların yıldızı olma yolunda ilerliyor. Bir hafta boyunca ödül oyunları için kıyasıya mücadele veren Gönüllüler ve All Star takımları için büyük gün geldi. Her biri finalist olma hayali kuran birbirinden güçlü yarışmacılar adada kalabilmek için canlarını dişine takıp mücadele verdiler. Survivor 2018’de haftanın en önemli oyunu Dokunulmazlık‘ta Gönüllüler ve Allstar’ın nefes kesen mücadelesi izleyenleri ekrana kilitledi.

Survivor 2018 18 şubat pazar dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusuna değinmeden önce haftanın değerlendirmesini yapalım. Hafta boyunca tabiri yerindeyse All Star takımının şovunu izledik. Hemen hemen bütün ödül oyunlarını kazanan takım All Star olurken Gönüllüler oldukça zor bir hafta yaşadı. Hem açlıkla savaşın hemde üst üste yenilginin verdiği psikolojik çöküş adada da gerginliği artırdı. Survivor 2018’e kötü bir başlangıç yapan Gönüllüler takımı Dokunulmazlık’ta nasıl bir performans sergiledi? Survivor 2018 dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Hem yarışmacılar hemde izleyenler için ölüm kalım meselesine dönüşen Survivor Dokunulmazlık oyunu yine kıran kıran bir mücadeleyi ekrana taşıdı. Hafta boyunca performansıyla adından söz ettiren isimler Hilmicem, Adem, Merve ve Turabi oldu. Aykırı hareketleri ve tavırlarıyla hem izleyenlerin hemde adadakilerin en çok konuştuğu isim ise Cumali oldu. Surrvivor 2018’in ilk kazasını Hakan yaşadı. Parkurda kayarak düşen Hakan ağır yaralandı. Hakan’ın eksikliği ve başarısızlıklarla dolu bir haftanın ardından dokunulmazlık oyununa moralleri bozuk başlayan gönüllülerin başarılı bir performans sergilenmesi beklenemezdi.

Survivor 2018’in ilk dokunulmazlık oyunu tam bir takım mücadelesi gerektiriyordu. Önceki yıllarda alışık olduğumuz zorlu bir parkurda yarışmacılar 3 erli takımlar haline yarıştı. Allstar takımında yarışan isimlerin çoğu geçtiğimiz yıllarda bu oyuna aşikar oldukları için yarışırken çokta zorlanmadılar. Fakat gönüllüler, ilk kez karşı karşı geldikleri parkurda oldukça zorlandılar. Yaptığımız tahminler ve sağlam kaynaklardan aldığımız bilgiler doğrultusunda Survivor 2018 18 şubat pazar dokunulmazlık oyununu All Star kazanacak. 

Survivor 2018 her yıl olduğundan farklı bir eleme rotası belirledi. Sadece tek bir dokunulmazlık oynanacak. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan eleme potasına 3 isim girecek. Kaybeden takımdan oylamada en çok ismi çıkan isim, haftanın en iyisi oyununu kazanan yarışmacının söylediği isim ve dokunulmazlık sembolünü kazanan yarışmacının verdiği isim olmak üzere 3 kişi eleme potasına girecek. Ve halk oylamasında 3 kişi arasından en düşük oyu alan adaya veda edecek.  Biz adaya Cumali’nin veda edeceğini düşünüyoruz.

Sizler Survivor 2018 18 şubat pazar dokunulmazlık oyunu sonucunda hangi ismin gideceğini düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Survivor 2018 Dokunulmazlığı Kim Kazandı

 

 

1 YORUM

Comments are closed.