Survivor 2018 17 Şubat Ödül Oyununu Kim Kazandı?


Güncelleme: 13 Mart 2018 : 14:50
0

Survivor 2018’de yine heyecan doruktaydı. Dominic’te kıran kırana bir mücadele veren All Star ve Gönüllüler; takımlarını galibiyete taşımak için karşı karşıya geldiler. Hırs, strateji, beceri ve takım ruhunun bir araya gelmesiyle en iyi performansı gösteren takım yarışmanın birincisi olmayı başardı. Survivor 2018 17 şubat ödül oyununu kim kazandı? Yarışmacıların giderek daha da hırslandığı şartların giderek ağırlaştığı Survivor 2018 17 şubat ödül oyununu hangi takım kazandı? 


Survivor 2018 Hakan Yarışmadan Çıktı mı? Geri Gelecek mi?


Survivor 2018’de dün oynanan ödül oyununu Allstar takımı kazanmıştı. Tüm güçlerini ortaya koyarak kazanmak isteyen iki takımın mücadelesi izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. Yarışmanın sonunda kazanan takım sandviç ödülünün keyfini çıkarırken son iki yarışmayı ve yiyecek ödülünü kaybeden Gönüllüler, modları düşük bir şekilde adaya dönmek zorunda kaldılar. Açlığın ve üst üste yenilginin verdiği üzüntü, takım içinde gerginlikleri de beraberinde getirdi.

Survivor 2018 geçmiş yıllara kıyasla daha zorlu parkurların ve şartların yaşandığı bir sezon. Allstar takımı avantajını en iyi şekilde kullanarak gönüllüler takımını alt etmeyi başarıyor. Dün oynanan ödül oyununda Hakan’ın ağır bir şekilde sakatlanması herkesi üzdü. Özellikle aralarında gerginlik olan Turabi’nin Hakan’a destek olması herkesin takdirini topladı. Şimdi geçmiş yarışmalara bakarak takımların performanslarını değerlendirelim. Oyunun başlangıcında iki takımda oyunu vermek niyetinde değildi. Gönüllüler iyi bir başlangıçla skoru 6-5 yapmayı başardı. Fakat son anda hızlı bir atak yapan Allstar takımı durumu toparladı ve 10-7 lik bir skorla peynirli sandviçi yemeye hak kazandı.

Sandviç ödülünün ardından en iyi ada ödülü için takımlar tekrar karşı karşıya geldi. Ve üstün bir performansın ardından Allstar 5-1 lik mükemmel bir skorla ödülün sahibi olmayı başardı. Yarışmanın takipçileri Survivor 2018 17 şubat cumartesi ödül oyununu kim kazandı sorusuna yanıt aradı. Günün yıldızları; ünlüler takımında hiç oyun vermeyen Merve, Murat ve Adem oldu. Gönüllüler takımında ise 3/2 oyun alarak Melih en iyi performansı gösterdi.

3/3 _ Murat

            2/2_Adem             

2/2_Merve 

Ünlüler takımında Sahra oyunlarda yer almadı. Gönüllüler takımında ise Cumali, Birsen ve Gamze performans sergilemedi. Oyunlara ve parkurlara tanıdık olan Allstar takımı bu avantajını en iyi şekilde kullanmayı başarıyor. Ama Dominic’te önemli olan Acun Ilıcalı’nın her zaman dile getirdiği gibi dokunulmazlık oyunu. Survivor’a iyi bir başlangıç yapamayan Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununda nasıl bir performans gösterecek herkes merak ediyor.

Survivor 2018 17 şubat cuma ödül oyununu All Star kazanacaktır. Üst üste aldıkları yenilgiler ve açlığın hırsıyla gönüllüler her şeylerini ortaya koyan bir performans sergileyecek.

Soluksuz takip edilen ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor 2018 heyecan yaratmaya devam ediyor. Survivor 2018 dokunulmazlık oyunu ne zaman oynanacak? Survivor 2018 dokunulmazlık oyunu sonucunda eleme potasına kimler girecek? Survivor 2018 adaya ilk veda eden isim kim olacak? Son zamanların en çok merak edilen ve üzerinde konuşulan konuları hiç kuşkusuz bu sorular.