Survivor 2018 17 Mayıs Ödül Oyunu Kim Kazandı? 73. Bölüm


Güncelleme: 17 Mayıs 2018 : 02:09
0

Tv8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programında sona doğru yaklaşırken ödüller ve dokunulmazlıklar da daha önemli bir hal alıyor. Takımlar arasında rekabet iyice kızışırken yarışmacılar arasında bireysel rekabette günden güne daha çok ortaya çıkıyor. Milyonlar tarafından izlenen yarışmada heyecan bir an olsun hız kesmiyor. Survivor 2018 17 mayıs ödül oyununu kim kazandı? Sürpriz ödül ne?

Survivor 2018 17 mayıs oynanan ödül oyunu sırasında adrenalin dolu anlar yaşandı. Gönüllüler ve ünlüler takımları arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. İki takım da ödülün sahibi olabilmek için çekişmeli bir mücadele verdi. Survivor 2018 17 mayıs perşembe oynanan ilk ödül oyununu kazanan takım gönüllüler oldu. Ünlüler takımı ikinci  ödül oyununda galibiyeti sağladı.

Acun Ilıcalı’nın sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Survivor 2018 birleşme partisi ardından oynanan ödül oyunlarının 3 ünü gönüllüler takımı kazanmıştı. Bu yüzden ünlüler takımı yeni haftada ödülün sahibi olabilmek için daha hırlı bir başlangıç yaptı. 17 mayıs ödül oyunu sırasında aynı zamanda gergin anlar da yaşandı. Hilmicem ve Mustafa Kemal arasında yaşanan tartışma arkadaşlarının araya girmesiyle son buldu.

Survivor 2018 17 mayıs ödül oyununda Hilmicem ve Mustafa Kemal karşılaşması sonuçlandıktan sonra Mustafa Kemal Hilmicem’e hakaret etti. Hilmicem bu sözü duyar duymaz Mustafa Kemal’e hesap sordu. Mustafa Kemal’in inkar etmesi üzerine ortam çok gerildi. Karışılıklı hakaretlerin ardından Hilmicem Mustafa Kemal’in üzerine yürüdü ve onları takım arkadaşları ayırdı.

Survivor 2018 17 mayıs oynanan ödül oyununda yine havuz ve atlamanın yoğunlukta olduğu bir parkur var. Gönüllüler takımının oldukça iyi olduğu havuz parkurlarında Hilmicem, Murat ve Hakan resmen şov yapıyor. Hilmicem’in havuz etaplarında üstün performansı izleyenlere parmak ısırttı. Fakat önemli olan parkuru tamamlamaktan ziyade atışlarda başarılı olabilmek.  Bu konuda gönüllüler takımı oldukça iyi ilerleme kat etti.

Yarışmanın başında vasat bir gönüllüler takımı izlerken şimdilerde üst üste başarılara imza atan bir takımın performansını izliyoruz. Survivor 2018 17 mayıs ödül oyunu hakkında detaylı bilgileri sizlerle paylaştık. Sizler Hilmicem ve Mustafa Kemal kavgasında kimi haklı görüyorsunuz?