Survivor 2018 17 Haziran Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 101. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 17 Haziran 2018 : 03:17
0

Survivor 2018 17 haziran yine çekişmeli ve heyecanın yüksek  olduğu bir dokunulmazlık oyunu izleyenleri bekliyor. Bireysel olarak 2. dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya gelecek olan yarışmacılar için çok kritik bir oyun için yarışacak. Survivor 2018 17 haziran dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? 

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor 2018’de büyük final tarihi açıklandı. 29 haziran akşamı yaklaşık 5 aylık bir macera son bulacak ve 2018’in Survivor’ı belli olacak. Onun öncesinde hızlı bir şekilde dokunulmazlık oyunları ve ardından veda konseyleri olacak. Survivor 2018 17 haziran kritik bir dokunulmazlık oyunu oynanacak ve ardından bir kişi daha adaya veda edecek.

Dominic macerasına veda eden isim kim olacak? Bu akşam oynanan dokunulmazlık parkuru denizde kurulmuş zorlu engellerden oluşuyor. Yarışmacılar bireysel olarak performans gösterecek ve bir hafta daha adada kalmak için mücadele verecek. Dominic’te havalar iyice ısınmaya başladı. Dün oynanan ödül oyununda 46 derece hissedilen sıcaklık yarışmacıları oldukça zorladı.

Survivor’da dün oynanan ödül oyununda yarışmacılar iletişim ödülünü kazanmak için her şeyini ortaya koydu. Ailelerinden aylardır uzakta kalan ve onlardan bir ses ve video görmeye hasret olan yarışmacılar ödüle ulaşmak için çok çabaladı. Ve zorlu bir mücadelenin sonucunda kazanan kadın yarışmacı Nagihan erkek yarışmacı ise Hilmicem oldu. Nagihan yanında Hakan’ı götürürken, Hilmicem Anıl’ı götürdü.

Herkes Hilmicem’in yanında en yakın arkadaşı Murat’ı götüreceğini düşünürken Hilmicem son ana kadar kendisiyle başa baş mücadele eden Anıl’ı seçti ve gerçekten alkışlanacak bir harekete imza attı. Nagihan babası ve annesiyle telefon görüşmesi yaptı. Hakan ise hamile olan eşiyle görüştü.

Survivor 2018 17 haziran pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Bu sorunun yanıtını vermek oldukça güç. Fakat kadınlardan Nagihan’ın erkeklerden Adem’in bireysel dokunulmazlığı kazanacağını düşünüyoruz.